milovaldemar

Alla inlägg under november 2013

Av Maja Larsson - 12 november 2013 19:59

Vi har en liten kille som är livrädd för allt som har med sjukhus att göra .. Bvc , tandläkare mm. Så
idag har doktorn varit på besök för att göra ett tappert försök att få bort denna rädsla, både mamma , pappa o nallen har varit sjuka, så Milo har haft fullt upp :)
Lägligt då pappan vabbar idag . Milo fick feber igår kväll o klagade på ont i örat . Idag har han varit pigg men snorig så imorgon är jag hemma!

Dunk dunk dunk låter mammas hjärta ..

Av Maja Larsson - 12 november 2013 19:53

Förra veckan började jag känna riktiga sparkar , innan har jag bara känt lite bubbel. Hade glömt hur mysigt de är !! :)

Saknar sommaren o min kropp .. Tycker det är piss att gå upp o jag mår inte bra såhär! Tur att det inte är för alltid .
Det som är mest frustrerande är att jag inte orkar träna , inte ens gå .. Jo okej att gå går bra men har ingen motivation till de o så är jag ju så trött att jag hellre lägger mig på soffan .

Min solstråle i alla lägen !!

Av Maja Larsson - 10 november 2013 21:02

Dessa helger går alldeles för fort , man hinner inte med något längre o jag börjar bli lite stressad över allt som måste göras ute innan vintern kommer . Att det regnar jämt gör det inte lättare precis !
En hyfsad lugn helg med maskerad fest och fars dag . Vi var hemma halv 1 igår o så länge har jag inte varit vaken sen jag vet inte när .. Men en välbehövlig sovmorgon fick jag, på veckorna deckar jag redan vid 9 o helgerna är kl inte mkt mer än så :p .. Trevligt sällskap med andra ord ! Milo sov hos mormor o morfar, vi mötte upp dom i ånnaboda imorse för att fira fars dag , mysigt !
Avslutade med ett zumba pass så nu är jag helt slut i kroppen !

Av Maja Larsson - 6 november 2013 19:42

Förstår inte riktigt hur man genom ett ultraljud kan bli framflyttad eller bakåtflyttad (heter det så?) eftersom att jag vet exakt när jag blev gravid så tycker jag det är konstigt hur man kan bli flyttad.. Ser dom hur stor bebisen är o sen räknar dom utifrån de eller hur får dom fram de ??
En april bebis hade jag räknat med även om jag hade bf 31 mars :p
Och denna gång kollade vi inte kön , mer spännande så ! :)
Magbild denna vecka , nu byter jag ju på torsdagar. Konstigt det blir , samtidigt så hade jag sagt till mig själv att inte hänga upp mig så på datumet den här gången eftersom jag tyckte det var så psykiskt jobbigt att gå över förra gången ! V. 20 imorgon , halvvägs !! :)

Av Maja Larsson - 4 november 2013 20:09

Oj vad man blivit uppvaktad denna helg , är verkligen lyckligt lottad för alla fina människor jag har runt omkring mig .
Igår blev jag överraskad av Emilie , Joanna & Josse och idag blev jag överraskad av min fina familj . Efter ultraljudet kom jag hem till lagad mat o härlig sång ! Dagen kunde inte slutat bättre ! <3
Blev framflyttad till 2 april och allt såg bra ut :)

Av Maja Larsson - 2 november 2013 18:44

På eftermiddagen har vi varit uppe o tänt ljus för farmor & storebror Mattias i falkaberget! Så mysigt , synd bara att det inte var lite mörkare !
Kalas har vi också haft , känns konstigt att ha kalas för en själv när man börjar bli så här stor , nu är det lixom bara Milo som gäller känns det som .. Men att inte några av mina närmsta vänner kom blev jag lite förvånad över .. Hade iof inte bjudit någon men man kan alltid komma objuden :p
Ett träningspass med syrran har också hunnits med , tredje gången på gymmet nu .. Haha inte dåligt för en som är så lat nu när jag är gravid :)

Ovido - Quiz & Flashcards