milovaldemar

Alla inlägg under november 2012

Av Maja Larsson - 15 november 2012 20:34

Imorgon firar vi 1.,5 års dagen. Helt sjukt egentligen.. så stor men ändå så liten! Så viljestark, förstår så mycket, så klok och sån personlighet han har - helt perfekt och underbar liten kille i mina ögon.

Jag ryser bara jag tänker på hur mycket jag älskar den där lilla killen som sover så gott i "nya", stora sängen. Den kärlek man har till sitt barn visste jag inte ens att den existerade.

Jag älskar dig Milo Valdemar.


   



Av Maja Larsson - 13 november 2012 21:17

Det blev en ny bil i helgen, vi har länge tittat runt men inte hittat någon som passar oss eller är i vår prisklass, men i fredags dök den äntligen upp - en saab 93 combi, riktigt fin är den ! (Ni som följer mig på instagram har sett den där)

Match lördag och lite farsdag firande i söndags, så var denna helg slut !

Igår, en dag jag bara vill glömma, blä. Fick ont i magen innan lunch och det höll i sig restren av dagen, vila var det enda som hjälpte och det är inte så lätt när man jobbar. När jag väl kommer hem så pajjar spisen IGEN , strömmen går, pannan går .. jaa ni hör ju själva ! Men allt ordnar sig ju, dock ingen ny spis än, så idag blev det middag hos mormor&morfar, tur man har dom nära & att dom alltid ställer upp. Pannan är iaf hel, så det är ju positivt ! :)

Blev ett konstigt inlägg men behövde bara skriva av mig lite grann. Imorrn väntas jobb hela dagen, möte direkt och vidare till träning - detta betyder att jag inte hinner träffa Milo på hela dagen :( .. det gör ont !




Av Maja Larsson - 9 november 2012 13:28

Här hemma har vi fortfarande en hostig och snorig kille, men som förövrigt är pigg&glad så idag fick det bli en tur in till öppna förskolan med familjen Delvenius. Två dagar av isolering kände jag att vi behövde komma ut och träffa lite folk.

Håller tummarna att han inte blir sämre nu under helgen.

Match och hemmafix är helgens planer, har så mycket att göra och vill göra här hemma men ingenting blir gjort när man har en liten huligan här hemma så i helgen tänkte vi passa på lite grann iaf. Idag skulle egentligen Erika komma hit och ha fredagsmys med oss men det går magsjuka på hennes avdelning så då vill inte Benny ha hit henne , det räcker iof med sjukdomar nu ! :)

Trevlig helg på er!

Kramar


Var ute och tog lite "vinter" bilder förut, så härligt med lite vitt på backen, det blir ju så mycket ljusare ute ! :)

 


Av Maja Larsson - 6 november 2012 21:25

Dagen började inte som vi tänkt oss , Milo har hostat något fruktansvärt inatt så mycket sömn har det inte blivit. Varken jag eller Benny kunde vara hemma så morfar fick ställa upp och vabba , tur att man har underbara föräldrar som alltid ställer upp. Syrran stället iof alltid upp men just idag skulle hon jobba på milos avdelning .
Imorrn blir det jag som är hemma så får vi se hur torsdagen blir . Nu har han varit sjuk mkt de senaste veckorna så nu kan det väl vända ?!

Ska lämna in min telefon imorrn så något instagramande blir det inte .. Jag som är helt beroende av de hur ska jag klara mig ? :)

Av Maja Larsson - 4 november 2012 19:55

Då var man 24 år då , ingen ålder egentligen med tanke på vad jag har här i livet, en underbar sambo , hus & världens finaste son.

Halva dagen bestod av fotbollscup, puh nu är jag faktiskt lite trött på cuper tur att det är lugnt ett tag nu framöver.
Vi kom hem runt 2 och då lagade Benny god mat till mig medans jag låg i soffan och kollade på så mycket bättre, lyx!
Sen kom farmor & Kjell-Åke och fikade , nu är det snart dags för solsidan sen ska jag krypa till kojs då jag haft ständig huvudvärk hela dagen! Hoppas det är över tills imorrn.
Min familj var här igår och firade mig :) , smörgåstårta och sen hade Micke bakat tårta på Wasa , så det känns som att man inte gjort annat än att äta denna helg , men det är väl så det ska vara när man fyller år ?! :)
Tjiiing!

Av Maja Larsson - 3 november 2012 07:25

Igår åkte Benny iväg på Kryssning med laget så jag passade på att ta hem tjejerna för lite myskväll. Va härligt det är att träffa sina tjejer , jag är så lyckligt lottad som har så underbara vänner ! <3
När jag fick och la mig igår bar jag över Milo till mig så jag inte behövde sova själv, vad underbart det är att lyssna på när ens barn sover.. Sån kärlek man har.. Går inte att beskriva!
Just nu dricker jag dagens första kopp kaffe och kollar på Nicke nyfiken som är en stor favorit hos Milo . Idag ska vi fira mig som egentligen fyller år imorrn , men eftersom vi har cup denna helg också så fick det bli idag & ikväll kommer pappan hem så då blir det Johan Falk och mys med honom ! Vad har ni för planer ? :)
Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards