milovaldemar

Alla inlägg den 31 juli 2012

Av Maja Larsson - 31 juli 2012 17:27

Många inlägg på en och samma dag, men jag kör när jag väl har inspiration! :)

Det blev några timmar på stan/marieberg med min kära under dagen då Milo var hos mormor&morfar. Lite shopping till oss blev det allt (har inte handlat kläder till Milo på jag vet inte hur länge) , två par svarta shorts till mig blev det på Rut, jag klippte av mina trasiga Dr Denim med hög midja och jag blev så kär att jag var tvungen att köpa ett par :) Pappan klippte sig och hittade även han lite kläder.


 


Här kommer även lördagens jag, då det var släktträff hos farmor.

Älskar mina nya prickiga strumpbyxor från Cubus, avklippta Dr Denim och favvo linnet från Gina. Enkelt och snyggt om ni frågar mig. Strumpbyxorna åkte sedan av då det blev varmt igen.

  

Av Maja Larsson - 31 juli 2012 17:12

Åh vad dött de är här inne nu för tiden, men jag ser att ni fortfarande kikar in här så jag ska försöka skärpa mig. Det går ju att blogga från mobilen nu så ska försöka göra det lite oftare iaf ! Dagarna går i ett här hemma och är det fint väder är vi ute hela dagarna och njuter. Milo är verkligen överallt nu, det går fort. Han springer och klättrar på allt. En sån underbar ålder samtidigt som man ibland blir lite trött att hela tiden hålla koll ! :) Han pratar och snappar upp, förstår så mycket nu. Snart är det dags för inskolning och det känns väldigt vemodigt får jag säga! Men jag vet att det kommer gå bra när vi väl är där.

En vecka kvar tills mamman börjar jobba, det känns såklart också lite vemodigt, vart har denna tid tagit vägen? Mars förra året gick jag hem och nu är det augusti ett år senare. Puh, jag hinner inte med, men så känner kanske alla föräldrar?! :)

Imorrn drar pappan iväg och jobbar, ons-fre blir han borta, vi får se vad jag och lilleman hittar på för skoj. Moster Lina vill ju att vi kommer ner till Falkenberg men jag ser inte fram emot att åka så långt med Milo då han knappt ville sitta till Eskilstuna. Vi får se helt enkelt.


 

Av Maja Larsson - 31 juli 2012 16:45

Igår var vi på Parken Zoo med familjen Delvenius. Dagen kunde knappast bli bättre, toppen väder och mysigt! Det var lagom långt där inne, barnen blev aldrig rastlösa och så avslutade vi dagen med lite bad på parkenbadet! <3 Ett tips till er som har barn i samma ålder, åk dit! :)

Här kommer ett gäng bilder.


       

Hur söt är inte denna bild? Åh jag smälter varje gång jag ser den.. sötaste barnen <3

   




Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards