milovaldemar

Alla inlägg den 7 februari 2014

Av Maja Larsson - 7 februari 2014 19:20

Då har man jobbat sin sista dag på väldigt länge , kommer troligtvis vara hemma till augusti 2015 så det blir verkligen långledigt för min del !
Det är ju såklart både skönt och tråkigt att sluta , jag hoppas att min kropp pallar lite mer nu när jag är ledig och att jag orkar vara en bra mamma till Milo .. Men tråkigt att då lämna alla mina goa arbetskamrater och barn .. Så några tårar blev det allt idag men jag kommer ju att träffa dom när jag lämnar och hämtar Milo som tur är ! <3
Milo kommer gå på förskolan men bara korta dagar för att få leka av sig lite grann .
Nu ska jag njuta av denna ledighet till max så hoppas jag att dom här sista veckorna rusar förbi för nu längtar jag så efter att få träffa den lilla i magen !

Av Maja Larsson - 7 februari 2014 07:11

Jag får ständigt kommentarer om min mage , både snälla och mindre snälla & från mina nära och från dom mindre nära ..
Jag börjar bli riktigt trött på de mindre snälla kommentarerna .. Ska man inte säga något snällt kan man lika gärna hålla tyst !! För vem har rätten egentligen att kommentera någons mage som man knappt känner ?? Det gör man ju inte till en icke gravid så varför tror man att man har rätt att säga det till en gravid ?!
De mindre snälla kommentarerna som jag får höra är : är det verkligen en ? Oj vilken mage , är det dags snart ? Det blir en stor bebis .. Bla bl.a Bl.a .. Ne nu får det vara nog ! Nästa gång säger jag ifrån !!
Min mage följer kurvan precis så den är varken liten eller stor !
/ väldigt irriterad !!

Ovido - Quiz & Flashcards