milovaldemar

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Maja Larsson - 25 februari 2014 20:30

Idag var vi till doktorn med Milo , och precis som vi trodde så har pung bråcket kommit tillbaka , fast på andra sidan . De kunde inte svara på varför men tydligen så blir det så ibland . Det blir operation igen , men ingen brådska då han inte har ont . Så vi väntar nog till nästa höst / vinter iaf . Men det känns så trist att behöva genomgå operationen igen , det var så psykiskt jobbigt sist. Han blir iof större och förstår på ett annat sätt.
Det blev en heldag med plutten iaf , stor handling , mc Donalds , utelek i fina vädret o sedan avslutade vi med gympa !! En toppen tisdag trots tråkigt besked .

Älskade goa unge ! <3

Av Maja Larsson - 25 februari 2014 20:24

Imorgon är det exakt 5 veckor kvar , räknar iof med att gå över minst en vecka men kör nedräkning till det satta datumet iaf .
Börjar bli väldigt trött på att vara gravid nu , känns som att jag varit gravid hur länge som helst . Har ont i fogarna o orkar knappt något längre . Sover så dåligt på nätterna , vaknar varje gång jag vänder mig o sen upp o kissa minst en gång. Sover större delen av dagen när Milo är på dagis iaf. Nu vill jag att tiden ska gå fort så vi får se vem som gömmer sig där inne . Är så nyfiken ! :)
Har börjat skriva lista på vad jag ska packa med i bb väskan , har börjat tvätta o vika in bebis kläder i byrån , sen är det bara säng o vagn som ska bäddas . Vid den här tiden med Milo hade jag garanterat gjort allt redan :p känner ingen brådska för det den här gången, tar det som de kommer :) hihi

Bild från idag .

Ovido - Quiz & Flashcards