milovaldemar

Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Maja Larsson - 17 juli 2011 14:43

Våran stora kille redan 2 månader! 

Jollrar och "pratar" mycket, svarar när man pratar med honom, kan ligga länge o snacka, pappa är nog roligast! :) Bollen vid skötbordet som mormor gjort är verkligen en favorit, han lyser upp varje gång han får syn på den. Att ligga naken vid skötbordet tycker han verkligen om, bara han är mätt, fast så är de jämt med Milo, är han mätt o belåten gnäller han nästan aldrig, då är han glad o nöjd :) Mobilerna (vaggan+skötbordet där uppe) är också kul att snacka med! Han har börjat sova i vaggen till första målet o de är allt från 21 till 3. Ibland är han riktigt snäll o sover från 9 till 3 halv 4 men oftast vaknar han med ca 2 timmars mellanrum. Fast de låter nog värre än de är då jag alltid somnar när han äter så känner mig rätt utvilad ändå. Vi brukar gå upp mellan 8 o 9 på morgonen! På dagarna äter han också med ca 2 timmars mellanrum. Funderar på att ge ersättning de sista målet (vid ca 9) så kanske han sover lite längre!

Han har ett riktigt humör våran lilla kille, när något inte är bra så visar han de på en gång. Han är inte jätte förtjust i att ligga i vagnen, ibland går de jätte bra o ibland vill han inte alls, då är de bara att ta upp honom, han är nyfiken o vill helst vara med hela tiden! Vi har börjat dra upp så att han halvsitter o de funkar faktiskt bra!

Nappen är han inte heller förtjust i, tyvärr! Men är man envisare än honom (som man inte är :P ) så kan de gå.

Han är jätte intresserad av sina händer, kollar&smakar. Kan ligga länge o hålla på med dom! Han har också börjat intressera sig för grejer, följer med blicken!

Våran Milo, vi älskar dig !  

 

Av Maja Larsson - 17 juli 2011 09:28

Idag fyller Tilda år, Grattis till dig! :) Vi ska ju ner till gbg nästa vecka så då får vi fira henne!

Den här veckan har vi fullt upp, imorrn ska vi till vingåker, tisdag blir de ev. Undern om vädret tillåter, sen blir de att måla nya utemöblerna när de hinns med! :)

Igår var vi på mullhyttemarken o sen kom Jimmy,Hanna o Anton hit, de blev sverige match o grillat! :)

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, får se vad vi hittar på. Just nu ligger killarna o sover, blev en tidig morgon idag, redan kvart i 7 ville Milo stiga upp fast vi låg faktiskt kvar till 8 :) Har redan hunnit tvätta o käka frulle!


Sitter o kollar på massa kort på Milo, de har hänt så mkt sen han kom till oss. Han har blivit så stor på alla sätt. Han är ingen bebis som bara ligger o sover hela tiden!


  Busar med pappa!     <3   Våra killar! <3     

  Tar i med hela ansiktet när han ska prata :)   Sträcker på sig så han blir lååång! :)   Stora killen redo att åka på mullhyttemarken!


Ovido - Quiz & Flashcards