milovaldemar

Alla inlägg under september 2012

Av Maja Larsson - 4 september 2012 21:11

Igår gick Milo sin första heldag, eller heldag & heldag , han gick från 7.45-14 Så kommer det ungefär se ut för honom. Kommer nog bli jätte bra. (intalar mig det iaf, lättar mitt dåliga samvete)
Det har iaf gått bra, han blir lite ledsen när jag går men han tystnar innan jag ens är i hallen.
Slutade kvart över 1 idag så då passade vi på att träffa Emilie & cleo, på fredag blir det ev öppna förskolan med dom om Milo är piggare. Han har inte varit så pigg nu på em så imorrn tar jag min första vab dag.
På kvällen spelar vi match mot sturehov och jag hoppas SÅ att vi kan åka hem med en 3 poängare.
Inte mkt annat som händer just nu. Hoppas ni mår bra & att ni står ut med dessa tråkiga inlägg.
I helgen blir det ännu en helg med trevligheter, på återseende! :)
Kramar


Mycket gammal bild på mig & Emilie.

Av Maja Larsson - 2 september 2012 08:52

Åh idag är jag riktigt trött, Benny lät mig bara sova till tio över 8. Arg jag blev. Blev sent igår hos grannarna och det får man ju ångra idag. Men denna dag går nog mest åt att leka med Milo och ta det lugnt ? Kl 2 har vi samling och 4 börjar matchen.
Just nu ser jag på barnprogram medan Milo leker med alla grejer. Herregud vad han är aktiv, han far runt mellan grejerna och är inte still en sekund.
Kram till er. ?

Lite lekstugefix häromdagen. "ny" spis och en arbetsbänk .

Av Maja Larsson - 1 september 2012 13:40

Igår var jag hos Josse som hade tjejer. Riktigt mysigt och kul. Det blev en tidig kväll för min del då jag skulle upp tidigt idag. Jag och Emilie skulle nämligen åka på barnloppis med märkeskläder. Det blev lite fynd , kan visa er om ni vill. Sen blev det även en tur till Marieberg, man får passa på när man är barnledig. Hade nämligen med mig Milo igår på stan och det var ingen hit. Hade ju iof Erika med mig som tog Milo men jag blir bara så stressad :)
Idag blir det mat & bad hos grannen, mys. Imorrn väntas match så det blir en tidig kväll idag med. Känner att jag behöver sova så mkt jag kan på helgerna då jag är helt slut om veckorna. Är inte van att gå upp så tidigt ju.
På måndag är det dags , har lite ångest över att vi faktiskt är där nu. Verkligeheten är här och det är dags för både mig & Benny att jobba och dags för Milo att börja på förskolan, puh! Hoppas ni får ni också har en härlig sommardag, för det har vi! Vi njuter till max av värmen. Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards