milovaldemar

Alla inlägg under februari 2014

Av Maja Larsson - 11 februari 2014 20:54

Nackdelen med att gå hemma är att man blir så sugen på att göra om i hemmet . Det kan dock bli lite dyrt och när man är hemma blir man ju inte rik . Så det jag har börjat med hemma är att sälja av lite möbler , sen ska vi köpa en stor byrå att förvara barnens kläder i på övervåningen . Sen vill man ju göra om , möblera, rensa osv och det har jag ju tid med nu :) vill dock göra om så mkt men de får vänta tills vi har råd helt enkelt !

Milo och os gubben ! :)

Av Maja Larsson - 9 februari 2014 16:15

Fredagen gick i lugnets tecken , precis som alla andra fredagar , deckar i soffan framför en film efter att ha vräkt i sig godis ! :)
Igår blev det en tur till Karlstad för att fira Ida som blivit socionom , god mat på restaurang för att sedan åka hem till henne o äta god efterrätt! Mysigt att få träffa alla tjejer igen , det blir inte så ofta nu för tiden .
Idag har vi varit o hälsat på Erika o Marcus som flyttat till en helt underbar lägenhet , så fint. Skulle jag någon gång vilja bo i lägenhet så skulle det vara på öster , så mysigt område o fina lägenheter ! ;)
Nu är grabbarna ute o bygger snögubbar o jag ligger på soffan o latar mig !

Kort tagna av Hanna !

Av Maja Larsson - 7 februari 2014 19:20

Då har man jobbat sin sista dag på väldigt länge , kommer troligtvis vara hemma till augusti 2015 så det blir verkligen långledigt för min del !
Det är ju såklart både skönt och tråkigt att sluta , jag hoppas att min kropp pallar lite mer nu när jag är ledig och att jag orkar vara en bra mamma till Milo .. Men tråkigt att då lämna alla mina goa arbetskamrater och barn .. Så några tårar blev det allt idag men jag kommer ju att träffa dom när jag lämnar och hämtar Milo som tur är ! <3
Milo kommer gå på förskolan men bara korta dagar för att få leka av sig lite grann .
Nu ska jag njuta av denna ledighet till max så hoppas jag att dom här sista veckorna rusar förbi för nu längtar jag så efter att få träffa den lilla i magen !

Av Maja Larsson - 7 februari 2014 07:11

Jag får ständigt kommentarer om min mage , både snälla och mindre snälla & från mina nära och från dom mindre nära ..
Jag börjar bli riktigt trött på de mindre snälla kommentarerna .. Ska man inte säga något snällt kan man lika gärna hålla tyst !! För vem har rätten egentligen att kommentera någons mage som man knappt känner ?? Det gör man ju inte till en icke gravid så varför tror man att man har rätt att säga det till en gravid ?!
De mindre snälla kommentarerna som jag får höra är : är det verkligen en ? Oj vilken mage , är det dags snart ? Det blir en stor bebis .. Bla bl.a Bl.a .. Ne nu får det vara nog ! Nästa gång säger jag ifrån !!
Min mage följer kurvan precis så den är varken liten eller stor !
/ väldigt irriterad !!

Av Maja Larsson - 5 februari 2014 21:04

Våran duktiga kille har varit blöjfri sen jullovet , så stolt man kan vara över en sån liten grej ! Men så skönt det är (&billigt :p) haha visst händer det olyckor men inte alls så mkt som jag trott .. Och detta har Milo helt valt själv .. Jag tänkte ta det till sommarn men eftersom han själv ville så var det bara att köra på !
En annan stor nyhet är att jag fick graviditetspenning så på fredag jobbar jag min sista dag .. Känns såklart både sorgligt och skönt ! Alla goa barn och kollegor som förgyller dagarna kommer jag sakna. Tur är väl att jag träffar dom ändå :) men skönt att få vila upp sig ordentligt. Som det är nu har jag så ont nattetid att jag knappt kan vända mig utan att nästan börja gråta :( inte helt okej !
I helgen händer mkt roligt men det tar vi i ett annat inlägg ;)
Kram till er .


Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards