milovaldemar

Alla inlägg den 30 september 2011

Av Maja Larsson - 30 september 2011 21:18

Tänkte skriva lite hur Milos rutiner ser ut just nu, kan vara kul att gå tillbaka och se senare.

Milo brukar vakna vid 8 typ, vi ligger i sängen en stund om han är på det humöret. Han ligger på magen o leker eller sitter i sin stol medans jag plockar i köket. Vi äter gröt tillsammans vid ca halv 9. Sen gör vi oss klara för att gå en sväng med Vito. Då sover Milo sin första nap. Han har inte riktigt några rutiner på hur länge han sover, det beror lite på vad vi gör o så. Men ska vi iväg så brukar jag tajma så att han sover sin första nap i bilen för vill han inte sova i bilen så gallskriker han (oftast). Han får en smakis vid lunch o sedan ersättning eller amning, lite beroende på vad vi gör. Sen är de lek o bus o sedan promenad igen o dags för andra napen. Vid ca 4 brukar jag riva äpple och ge honom saften, det tycker han är riktigt gott :) Han äter med ca 2-3 timmars mellanrum fortfarande. Vid 6,7 får han gröt o sedan ersättning eller amning vid halv 8 8. Då brukar han somna för natten, sen så vaknar han allt från 12 till 3 på natten för lite käk o sen ca var tredje timma! :) Milo är en riktigt aktiv kille som är vaken för det mesta för han vill ju inte missa något som mamma o pappa gör! :)


Milo för ett tag sen! :)

  

Av Maja Larsson - 30 september 2011 15:59

Om en liten stund ska vi knata upp till mormor o morfar för att fira morfar som fyllde igår. De blir en tidig kväll idag eftersom vi ska åka tidigt imorrn. Äntligen ska vi träffa våran lilla My, vad kul de ska bli o se hur stor skillnad de egentligen är på Milo o henne. Har ju bara sett en massa kort o då ser hon ju pytteliten ut! :)

My i sin fina dress.  

  My ligger på pappa Jespers mage! :)  


Idag har vi varit på våran vardagliga promenad "runda". De slutade med att jag o Vito blev väldigt osams. Jag brukar släppa honom ibland då de är ett jätte stort gärde där jag går o idag gjorde jag de. Men när jag skulle koppla honom igen så vägra han komma tillbaka. Jag försökte kanske 20 minuter innan jag fick nog. Då gick jag, jag tänkte han får väl vara kvar här, jag skiter i det. Jag blev riktigt arg faktiskt. Men han följde efter mig o när jag hade hållt på ett bra tag så fick jag tag i han. Jag mötte som tur var ingen men hädanefter kommer jag inte släppa honom!

Efter promenaden gick jag ner o sväng till lekparken där de andra mammorna höll hus, sen blev det bad med lilleman.

Vi hörs kanske på söndag igen!!

Ha en underbar helg.


 


Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards