milovaldemar

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Maja Larsson - 12 juni 2012 20:10

Vi åkte faktiskt från babyproffsen med en vagn rikare, vi kunde enas och denna gång sa han faktiskt inte så mycket :) .. Han hade kanske redan gett upp från första början?! .. Det blev iaf en babytravel Rio, en sulkyvagn.. tanken är att ha den mer som extra vagn, att ha den i bilen.. men vi får se hur det blir! Använder ju våran Emmaljunga som en sulky också då Milo sitter både framåt- och bakåtvänd i den.

När Milo sov förrut grejade jag lite uppe i hans rum, och så tittade jag upp på hyllan med skor på, Conversen i stl 22, som jag länge tänkt att de är alldeles för stora, och trott att det skulle ta ett bra tag innan han skulle växa i de. Men ack så fel man kan ha, endast lite för stora men han går super bra i dem så det blir att börja använda dessa underbara skor nu! :) Såklart provlekte vi och tog en promenad  :) Milo vill gärna hålla Vitos koppel och detta är ju super då han går som en liten ängel bredvid Milo.


Denna vagn blev det fast i svart. (Det fick Benny bestämma)

    

Av Maja Larsson - 12 juni 2012 14:31

Kom på att jag inte visat er hur det går med poolbygget, vi har kommit en bra bit på vägen men lite piff är det kvar, staket ska byggas osv. Men huvudsaken är att det går att bada, men först vill vi ha lite värme! :)

Igår spelade vi match mot Kumla, en hård match men vi åkte därifrån som segrare och jag gjorde segermålet, underbart! :) Sämre gick det ju dock för Sverige, jäkla skit, nu är det nog tyvärr kört för Sverige!

En nyklippt Milo sover i vagnen och när pappan kommer hem ska vi iväg och kika på vagn, vi är ute efter en smidigare "extra" vagn som inte tar så stor plats i bilen, vi får se vad det blir och om vi enas om någon, (Benny har en jäkla stark vilja) :)


   

Ovido - Quiz & Flashcards