milovaldemar

Alla inlägg den 16 juni 2012

Av Maja Larsson - 16 juni 2012 12:02

50 tals jobbfest igår som sagt, en mycket lyckad kväll som bestod av raggarbilar, mycket skratt, lekar, god mat, dricka, spännande match och dans, lag nummer 5 (mitt lag såklart) vann tävlingen, och tur var väl de då både jag och Daniel är tävlingsinriktade! :)  Här kommer ett bildregn från kvällen! En väldigt blandad kompott av klädstilar, alla hade verkligen lagt manken till och det var så kul att se alla !


Erikas klänning har hennes mormor gjort, hon hade den själv på 50 talet, så fin. En söt Erika & en tuffare Maja! :)

        

Av Maja Larsson - 16 juni 2012 11:09

Åh vad tiden fort när man har roligt, dessa dagar har gått i ett och kvällarna (då jag brukar blogga) har också varit fullbokade!

I torsdags hade vi lekparksdate med andra mammor&barn, men det började regna så efter ca 30 minuter, drog vi hit och fikade istället. När Milo sedan vilat klart kom nästa besök, Ida&Alfons som numera bor i Latorp över sommarn, kul! :) Sedan träning på kvällen.

Fredag fm åkte vi in till Karlslunds nya "lekpark", jag hade sett framför mig en STOR lekpark med massa roliga grejer, men detta var en liten annorlunda lekpark, en natur lekpark, med labyrint av buskar, stort bord&stolar, ja lite andra grejer.. men mer för större barn! Så det blev en kort sväng där och en fika, sedan vidare till systemet och sedan hem igen, Erika kom. Hem till Emilie för fix av hår, blev så nöjd. Och sedan hem för det sista fixet inför 50 tals festen!

Idag är vi lite halvslöa här hemma, Milo kom hem med mormor&morfar vid 10 och vi har bara degat här hemma, nu är det dags för grabbarna att sova middag och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Regnet öser ner utanför så några utomhusaktiviteter blir det nog inte då jag inte hittat några passande stövlar till lilleman! Vet ni kanske vart det finns stövlar med lågt skaft?!

Kram så länge.


 

Ovido - Quiz & Flashcards