milovaldemar

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Maja Larsson - 20 juni 2012 22:44




Därav det dåliga bloggandet dessa dagar, ingen dator med mig och tycker personligen det är så tråkigt att läsa andras bloggar utan bilder.. så då föredrar jag hellre att inte blogga alls. 

Vi ankom till Göteborg igår vid halv 1, Göteborg bjuder på underbart väder än så länge. Igår blev det lekparkshäng, glass på Lejonet&Björnen , en löptur för att sedan avsluta dagen med en Öl på Peddington (en engelsk pub som ligger precis nedanför Tilda&Jeppe)

Imorse for vi ner till Falkenberg för att se syrrans nya lya, urmysigt ställe som ligger utanför Falkenberg, 700 m till havet. Vi gick ner en sväng till havet för att sola&bada. Kallt var det men det hindrade inte Milo att bada :) Lunch inne i Falkenberg, när vi sedan vinkat av Lina åkte bilen vidare mot Ullared, mamman skulle nämligen shoppa! :) Efter 2 h inne på Ullared kom äntligen mitt sällskap Tilda&Gunilla, men de var klara redan efter 1 h.

Nu sitter vi här i soffan, trötta efter en hel dag ute på språng, snart dax att krypa till kojs. Imorrn lämnar mormor oss och på kvällen kommer andra gänget ner, äntligen kommer pappan.. som vi längtat. 

God natt kära vänner.

Stor kram.  



    

 

Ovido - Quiz & Flashcards