milovaldemar

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Maja Larsson - 27 januari 2012 09:56

Igår var vi på Hindersmässan, fick med mig lite smått o gått från marknaden, så var jag bara tvungen att gå in på kappahl, lindex och HM, fick med mig denna fina dressen hem i stl 86 :;)  (har ju en i stl 74 men den börjar bli för liten nu) och så dessa tuffa byxor, ( har även sånna i mörkblå) de är så söta, mjuka och snygga! :)

   


 


Den här snygga kepsen från HM kommer absolut få plats i Milos garderob under våren/sommarn. HM har fått in jätte fina vårkläder nu till barn, men jag ska vänta med att beställa därifrån när jag vet vad han behöver framåt våren, just nu har lilleman alldeles för mycket kläder! :)

Av Maja Larsson - 27 januari 2012 08:54

Puh vilken natt vi haft, från 2 har jag inte sovit många minuter. Milo har börjat krångla nu sen ett tag tillbaka, men då har det bara räckt att lägga över honom hos oss så har han sovit vidare. Men i natt fungera inte ens de, han var jätte hostig och snorig och jätte varm, så imorse när jag tog tempen visade den 38,2.. så antagligen har den varit ännu högre under natten. Stackars liten, men han är iaf pigg och glad så de är skönt! Just nu ligger han o sover, skulle jag med behöva göra.

Vi ska ju till Göteborg i helgen på namngivning, och vi skulle egentligen åka idag men nu får vi se hur lilleman mår. Tror att allt detta har med tänderna att göra för han kliar hela hela tiden så jag antar att de små gaddarna är på G upp.





Ovido - Quiz & Flashcards