milovaldemar

Alla inlägg under augusti 2011

Av Maja Larsson - 10 augusti 2011 17:23

Idag har vi varit hos farfar&Kerstin i karlskoga. Tråkigt väder idag, regnat hela dagen typ.

Igår var de träning men vi fick avbryta efter ca 1 timma då åskan kom. Idag har jag inte alls någon träningsvärk, skönt! :)

Testade några jeans för några dagar sen när jag städade garderoben och till min förvånad så kunde jag ha dom, de var mitt mål efter graviditeten, (att komma i dom) eftersom att jag inte vet hur mycket jag gick upp så kan jag inte gå efter de! :)


  Dagens Milo: Villervalla dress, jeans o tjocktröja! :)     

Av Maja Larsson - 9 augusti 2011 15:09

Idag har vi varit på utflykt med mormor, vi åkte först till glashuset i tysslinge o sen vidare till Rusakula, (de är högsta punkten här i kilsbergen, rätt häftigt faktiskt).


  Milo med mormor uppe i Ånnabodasjön.

Förra veckan lärde sig Milo att greppa, o nu klarar han de galant. De är otroligt vad mycket som händer på bara en vecka. Min duktiga kille!  


  

Uppe på Rusakula.  

Av Maja Larsson - 9 augusti 2011 09:12

Igår var vi först en sväng till stan, köpte tapeter till köket osv, vi passade även på att stanna på en fika hos syster Hanna o Micke! :)

Sen hade Benny träning o jag, Milo, mamma o Vito åkte upp och gick runt ånnaboda sjön. Skönt!

Idag blir det ev fika i tysslinge och ikväll har jag träning.


Blev ett bildlöst och tråkigt inlägg.



Av Maja Larsson - 7 augusti 2011 12:43

Lilla syster Hanna har gjort dessa fina grejer! :)

 

     

Bil+husvagn, postbil o skallra. En mobil med bakelser mm o en fruktkorg!

 

Den här mobilen har mamma gjort, även den är väldigt fin :) Tycker om hemmagjorda leksaker, så som virkat o träleksaker! :)

  ´


Milo har inte varit speciellt intresserad av sitt babygym förren nu, så nu försöker vi ligga där en stund varje dag! :)

    

 

Lägger upp en ego bild med! :) Idag har jag sån träningsvärk så jag knappt kan ta mig upp för trappan, får iofs skylla mig själv då jag inte stretchade igår.

 

  

Av Maja Larsson - 7 augusti 2011 09:50

  Våran sötnos på väg till Erika! :)

 

Igår blev de en lugn dag hemma, väldigt välbehövligt då jag var helt slut. (Både efter natten o träningen) Men skönt var det, de blev film, grillning o mera film med mina älsklingar! :)

Idag är de tråkigt väder så idag blir de nog inte heller så mkt gjort. Ska ev. in till stan med mamma för en fika med Tilda som är i stan. Vi får se!


     Milo har blivit väldigt duktig på att ligga själv på golvet o kika på sina grejer!

Den gula postbilen har min syster Hanna gjort, hon har gjort mer grejer som jag ska fota o lägga upp, hon är så otroligt duktig! :)

Av Maja Larsson - 6 augusti 2011 14:20

Igår hade vi en mysig kväll med Erika&Lina. Men natten däremot har inte varit någe vidare, Milo brukar ju få ersättning de sista målet men igår när vi kom hem sov han, så då var de ingen idè att ge men sen vakna han 2, 4, 6 o 8 sen fick Benny ta honom så jag fick sova lite. Hoppas verkligen inte han ändrar sina vanor. Häromdagen sov han från 10 till halv 5 för lite käk o sen sov han till 8 på morgonen :) de gillar jag. hehe

Har varit iväg på första fotbollsträningen nu på fm, åh herregud vad jobbigt de var men de känns faktiskt skönt nu efteråt.  

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, Benny sitter inne o kollar på fotboll just nu så vi får se lite senare vad vi hittar på!


 


Av Maja Larsson - 5 augusti 2011 13:25

Då var denna vecka redan slut, bara en vecka kvar tills Benny börjar jobba, de känns både skönt o tråkigt. Skönt att få ordning på vardagen igen men tråkigt att inte ha honom här hemma hela dagarna. Milo tycker verkligen om sin pappa, de är han som står för underhållningen här hemma o de är mycket roligare att snacka med honom än med mig :) ..

Vi har haft besök av gudmor Erika, hon kom o onsdags em o åkte hem nu alldeles för en liten stund sen. Tror Milo uppskatta de lika mycket som jag! :) Jag o Milo ska in till henne o Lina ikväll medans pappan i huset ska dricka några öl på stan!


      

Imorrn drar äntligen fotbollen igång igen, ska bli riktigt skönt att börja röra sig, har endast varit ute o promenerat sen lillen kom. (Förrutom 1 träning o 1 match)

Ovido - Quiz & Flashcards