milovaldemar

Alla inlägg under januari 2012

Av Maja Larsson - 18 januari 2012 12:22

Innan Milo kom åt vi aldrig fisk, jag tycker om fisk men de gör inte Benny så då har de inte blivit att vi ätit de. Men nu när Milo äter så måste vi ju äta fisk och detta recept är superenkelt och supergott, (Emilies recept) :)


1 Block m fisk

Creme fraishe 3-5 dl

1 fiskbuljong (smulas över creme fraishen)

In i ugnen ca 20 min med folje över, servera med potatismos. Mums! Milo älskar det :)





Av Maja Larsson - 18 januari 2012 09:54

Jag börjar bli riktigt rastlös av att bara gå hemma, har ju varit hemma nu i ca 2 veckors tid pga av sjukdom. Jag klättrar snart på väggarna, igår storstäda jag undervåningen, och idag har jag redan hunnit med att rensa garderoben, oj så mycket kläder jag har, dock så använder jag knappt hälften av alla kläder. Man köper nytt och tröttnar på det gamla!

Idag har jag iaf tänkt att träna, vet att det kanske inte är så bra men har varken ont i hals eller öron så jag går ner och tar det lite lugnt iaf.

Idag ska jag in till stan en sväng, sola o så, äntligen !

Jag måste börja ta tag i de här med mat och träning också, jag o Benny äter något sött varje dag. Ni vet man är lite sugen på kvällen, och så har man alltid något hemma. Usch, nu har vi iaf lovat varann att sluta äta sånt skit och börja bli lite sunda. Gå långa promenader o så. jag var ju riktigt duktig där ett tag när Milo precis hade kommit och ca 4 månader framåt, men nu vet jag inte riktigt vad som hänt. Behöver hitta motivationen igen!!


Denna kropp skulle jag inte tacka nej till just nu och då var jag ändå inte i min bästa form.

(Gravid i vecka 4) :)

 

& så här brun!

     

 

Hjärta dig! <3

Av Maja Larsson - 17 januari 2012 15:00

Idag har vi varit till lekparken en sväng, det har varit underbart väder och jag har till och med suttit på altanen och solat medan lilleman sov, underbart!

Jag saknar verkligen att vara brun, jag har aldrig varit så blek som jag är nu, jag funderar starkt på att sola lite solarium så man ser lite fräsh ut!        

Av Maja Larsson - 17 januari 2012 14:42

Mamma älskar dig världens finaste! <3  


 


Av Maja Larsson - 16 januari 2012 17:59

Vi startar denna vecka på samma sätt som vi avsluta förra, sjukstuga. Idag är pappan även hemma, dock inget allvarligt!

Vi var iväg till BVC på förmiddagen och lilleman "sköter" sig bra :) .. Dock inte samma viktuppgång som det varit hittils men tydligen planar de ut mer och mer! Inte så konstigt att han inte går upp så mycket han är ju igång konstant hela tiden så han gör väl av med alla energi på de ! :)


Idag blir Milo 8 månader, tänk om 4 månader är det dags för 1 års kalas, nästan dags för mig att börja jobba... jaaa ångesten är redan här, vill ju vara hemma med Milo, få se honom utvecklas varje dag! Men jag försöker njuta av nuet så mycket det går!


Milo kan/gör:  

* Sitter själv (4 månader)

* Ålar (4 3/4 månad)

* Kryper (6 månader)

* Reser sig med stöd (6 månader)

* Äter det mesta som mamma ger mig

* Har ett riktigt humör (fått mammas säger alla)

* Sover inte hela nätterna, men mamma är glad ändå :)

* Tycker om att läsa böcker o sjunga

* Somnar hos mamma eller pappa på kvällen, ännu inte själv i sängen. Men vi jobbar på det!

* Älskar när man leker med honom på golvet

* Vet att han heter Milo (4-5månader)

* Har kommit på att han har en röst, testar den med att skrika högt :)

* Är en riktig busunge!

Uppdate:

* Går med gåvagnen, matstolen, leksakslådan, bilen.. jaa det mesta som passar.

* Sover fortfarande 3 gånger om dagen!

* Ställer sig upp utan stöd (hänt några gånger)

* Står lull längre stunder.

* Blir fortfarande lite rädd för höga ljud


Liten kille i stor stol, idag på biblioteket!

 

   

Av Maja Larsson - 15 januari 2012 20:51

Jag är lite kluven på hur jag egentligen vill ha det här på bloggen, tycker att det ska vara stilrent och inte för mycket "gois" på den, tycker det är fint med en enda stor bild men just för tillfället hittar jag inte just den bilden jag vill ha, men många olika bilder är ju också fint.. hum de får vara så här så länge så får jag känna efter lite grann! :)


Vad tycker ni ? Mycket bilder eller bara en enda?




Av Maja Larsson - 14 januari 2012 16:58

Ja nu börjar de bli lite bättre iaf, idag har jag iaf orkat mig ut på en promenad, slängt i en tvätt och duschat. Mer än jag orkade igår iaf! :) Får hoppas att jag är ännu piggare imorrn.

Milo är så rolig nu, den här åldern är så charmig. Han är så glad jämt, det lyser bus om honom och när han inte får något han vill ha skriker han rakt ut. Ja han har riktiga röstresurser den lilla killen ! :)

De är inte det lättaste att få i honom mat, han är ALDRIG still förrutom när han sover, så ibland när han äter får jag hålla i händerna på han för han viftar med händerna så maten flyger all världens väg, busunge, så skrattar han bara! :) Vad jag är glad att få vara just din mamma!


   

      

Av Maja Larsson - 13 januari 2012 20:24

Jag känner mig inte mycket bättre idag, hoppas att pencillinet börjar verka snart. Inte kul att inte orka något, Milo stackarn vill ju leka med sin mamma men efter några minuter på golvet känner jag mig helt slut. Så idag har det varit pappan som gällt, inge kul att leka med en mamma som inte orkar.

Hoppas att jag kan sova bort det mesta, så imorrn kanske jag är lite piggare! :)

Tand nr två fick jag se idag så de var precis som jag trott de båda kom samtidigt, stackarn han måste ju haft jätte ont! Men nu är de äntligen här , som vi har väntat på er :) hehe


Milo är så duktig på att ställa sig upp nu och idag fick jag de äntligen på bild :)


 


Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards