milovaldemar

Alla inlägg under januari 2012

Av Maja Larsson - 12 januari 2012 13:20

Då var den äntligen här, Milos första tand har äntligen kommit. Det har varit vasst ca 1 vecka nu men idag fick jag äntligen se den. Han blir inte jätte glad när man ska titta :) Tror faktiskt att jag såg att nr 2 också är på G. Det kanske är svaret på att han haft jobbiga nätter ett tag. Hoppas!

Jag mår fortfarande dåligt och nu längtar jag tills pappan kommer hem så jag kan få sova lääänge!! Milo ligger just nu och sover men har så svårt att komma till ro när han sover ute , är så rädd att jag inte ska vakna!


Hoppas ni mår bra!!


   



Av Maja Larsson - 11 januari 2012 14:06

Sitter just nu på vårdcentralen och väntar, tänk att man alltid får vänta. Är de inte deras jobb att se till så man iaf slipper vänta 1h. Ja jag är lite butter men med ca 1h sömn under natten så är man inge vidare pigg. Tror att jag fått öroninflamation och då är de inte lätt att sova och när jag väl hade somnat nere på soffan så vakna Milo. Mormor vabbar idag (pappan är iväg på traktamente)så jag har fått sova lite gran iaf. Fick komma in innan jag skrivit klart och de var precis som jag trodde de hade värkt hål och jag har öroninflamation så nu ska jag äta penicillin. Hörs senare.

Av Maja Larsson - 10 januari 2012 14:05

Jag har gått och blivit sjuk, de började egentligen redan i söndags, fick nästan nackspärr på träningen och idag vakna jag upp med ont i örat & halsen. Just nu har jag lock för ena örat, skit jobbigt! Hoppas detta går över snabbt, har verkligen inte tid att bli sjuk nu.

Vi har iaf varit iväg på mammalunch då jag kände mig någelunda pigg men nu känner jag mig helt slut, så tänkte passa på och vila en stund innan Milo tänkt vakna. Senare kommer Erika hit, hon ska sova här i natt och imorrn, mys!

Idag ställde sig Milo upp alldeles själv, trodde ju inte riktigt på Benny men nu har jag ju också sett det, förstår inte att de ska gå så fort., nu väntar vi bara på de första stegen!  Kan vi stanna tiden lite!!


Av Maja Larsson - 9 januari 2012 21:24

   


Älskar dig min fina prins!

Av Maja Larsson - 8 januari 2012 19:33

Jag har kommit in i en riktig tänkar period, jag tänker hela tiden.. På allt möjligt, vad andra tycker, gör osv. Jag har börjat insett att jag tänker alldeles för mycket! Jag måste sluta bry mig om vad alla andra tycker och tänker, istället ska jag ägna tankarna åt mig själv och de jag bryr mig om!

Tänk att alltid behöva känna sig otillräcklig, eller ogillad!!!

Har haft en riktig piss dag (i mina tankar) så nu går jag o lägger mig i soffan o ser en rolig film!

 


Av Maja Larsson - 7 januari 2012 10:47

Igår var jag iväg på fotbollscup hela dagen och det känns verkligen i kroppen idag! Det gick faktiskt bra denna gång, 2 vunna+1 förlust i gruppen och i kvartsfinalen spelade vi 0-0 mot Kumla och förlorade sedan på straffar, vi är riktigt nöjda! :)

På kvällen mös jag med mina bästa!

Idag ska vi fixa lite här hemma, plocka bort granen, städa, tvätta och sånt tråkigt., och i em/kväll kommer kusinerna hit!

Milo står lull längre o längre nu och igår när pappan var hemma så reste han sig upp själv (utan stöd) från sittandes, duktiga killen! :)

Vad gör ni denna kalla lördag?! :)


Gott med tandborsten, känner förresten en tand nu men han blir jätte arg om jag ska kolla :)

 

Igår med pappa! :)

 

Av Maja Larsson - 5 januari 2012 19:45

Idag har vi varit iväg hela dagen, först bad på Haga, sen blev de bus&lek hos Emelie&Ebba, mys! :) Ebba hade en dockvagn som var väldigt populär att köra runt på, Milo körde runt med Ebba i, hehe. Sen ville även Ebba köra Milo men de var inte lika populärt, han vill inte sitta still :)

Nu är äntligen pappan hemma igen, skönt då är det som vanligt här hemma igen.

Igår hade ju jag fotbollsträning så då var Milo hos mormor&morfar och sen sov vi där, mysigt. Imorrn ska jag iväg på fotbollscup hela dagen så då får killarna i familjen hitta på något tillsammans.


       

Av Maja Larsson - 3 januari 2012 20:45

Moster Hanna kom hit på fm och hade med sig en till "one piece", så fin den var och så duktig hon är. Kommer ni ihåg den gråa jag visa er? Den var ju från henne också! Perfekt då jag älskar de - snygga, sköna och praktiska, kan de bli bättre?! :)

Inatt får jag ingen sovkamrat men de ska nog gå bra ändå! Igår kollade jag o mamma på kronjuvelerna, den var faktiskt bra, de blev en sen kväll men min underbara mamma lät mig sova till halv 9, sovmorgon så att säga! Det är guld värt.  Hon är här nu igen och har precis nattat lilleman (kom för att gå en sväng med Vito) men hon stannar så gärna och nattar honom också! :) Underbara mamma, vad skulle jag göra utan dig?! TACK!

Imorgon ska vi fika med Zandra&Frida, mys.


"Den första nyckeln går till lycka, den andra nyckeln går till glädje, den tredje nyckeln går till kärlek och den fjärde nyckeln går till porten till himmelen"      

Ovido - Quiz & Flashcards