milovaldemar

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Maja Larsson - 14 maj 2012 12:00

I lördags var ju Emma här och klippte Milo. Förra gången gick det ju jätte bra, han satt i sin stol och åt banan och mariekex, nöjd och glad som han alltid är. Men i lördags så ville han inte sitta i stolen, inte ha mariekex.. tillslut satte sig mormor som också var här på golvet med Milo, där satt de och busade en stund, sjung och åt litegrann.. Emma började lite försiktigt, till en början viftade han hejvilt med armarna men till slut gick det någelunda.. så det slutade med en liten hockyfrilla.. Så kan det gå ibland! :) Men söt blev han ju iaf.


Har inte tagit någon bättre bild så denna får duga sålänge, kort fram & på sidorna och lite längre bak.

 

Av Maja Larsson - 14 maj 2012 09:43

De senaste dagarna har Milo börjat dansa när man sjunger för honom, hans dans består av att snurra runt och vrida lite på huvudet, så gulligt och jag dör av skratt varje gång han gör de! Igår sjung jag "Dansa min Milo" (Dansa min docka, medan du är unger) , jag fick med det på film men bara genom telefonen och jag får det inte att fungera i bloggen tyvärr, fast det kanske iof var bra, jag undviker nog att lägga in den då min sångröst inte är den vackraste! :) Hihi Vet faktiskt inte vart han fått det ifrån, kanske Vito när han jagar sin svans, annars vet jag inte ! :)


Just nu ligger lilleman och sover och jag ska väl egentligen passa på att plocka lite grann men jag skjuter nog på det tills imorrn då jag ändå ska storstäda.

Det blir nog en kaffe hos Zandra när Milo vaknat och sedan blir det bak med mormor när hon slutat.

Jag är så sugen på att köpa något nytt att ha på mig tills kalaset på torsdag, på rutstore fanns det ju massa fint, både klänningar & shorts, får se om jag hinner mig in till stan annars får jag gräva fram något i garderoben :)


Rhodos sept 2010 - Underbart med sommar&värme.. jag längtar!

 

Ovido - Quiz & Flashcards