milovaldemar

Alla inlägg under juni 2012

Av Maja Larsson - 11 juni 2012 12:09

Jag har så länge jag kan minnas haft hund, vi skaffade hund när jag var 6 år tror jag, en golden retriver Amarillo som var helt underbar och som var en del av våran familj, han dog år 2007. Det var så jobbigt och jag minns att jag länge grät över han.

Så träffade jag Benny och han hade sedan ett tag tillbax en hund, Vito - En amstaff blandning som blev omplacerad till Benny. Han fyller 5 år i juli.

Jag har aldrig kännt samma sak för Vito som för Amarillo, självklart älskar jag Vito. Jag tycker om att ha hund då man får gratis motion, men sedan Milo kom till oss har varken tiden eller lusten att ha hund funnits där... För min del då. Vito är ju Bennys första lilla "bebis" så för honom är det ju självklart att ha Vito kvar, men om tiden knappt finns nu hur ska det då finnas tid när vi båda börjar jobba.. det är ju inte bara promenader som behövs, Vito är en aktiv hundras och behöver mycket stimulans.. så varför jag skriver detta är för att vi sedan ett tag tillbaka letat efter ett nytt hem till honom. Han är väldigt vaktig av sig, tror iof att nästan alla hundar av denna ras är vaktiga, han skyddar sin familj till 110 %, han är så tålig att han inte bryr sig när Milo är "på" honom, vill han inte går han bara och lägger sig på ett annat ställe. Älskar att ligga och lata sig i soffan och kryper gärna tätt intill en.

Om någon är intresserad så hör av er!


    

Av Maja Larsson - 10 juni 2012 11:26

Puh, efter en heldag borta känner jag mig helt slut, saknar min lilla plutt såklart så om en liten stund ska vi åka och hämta hem honom.

Men skoj var det och jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge! :) Bruden verkade helnöjd och det är huvudsaken. Nu återstår lite småfix inför bröllopet men jag tror vi har koll på läget.

Pappan har match idag så jag och Milo ska nog bara mysa här hemma hela dagen, utanför öser regnet ner så man blir ju inte så sugen på att gå ut iaf.

Hoppas ni mår bra och att ni får en mysig dag.

Stor kram


 

Av Maja Larsson - 10 juni 2012 11:11

Igår var det dags för Jennys möhippa, allt blev verkligen så lyckat och när det väl var dags för picknick blev det strålande sol :) .. Ja en helkul dag full av skratt som slutade på Strömpis! :)  


Bildregn från dagen.

     

Av Maja Larsson - 8 juni 2012 18:53

Lekparkshäng, lekdate med Cleo och premiärtur på bussen kan beskriva gårdagen lite kort.

Bussturen gick helt okej, men med en 1 åring kan man väl inte räkna med att allt ska gå bra?! Trycka på knappen, ställa sig upp, ville ner mm var det som hände :) .. Men fram kom vi, där mötte vi upp mormor som inte hade en aning om att Milo skulle följa med så hon blev väldigt överraskad! :) Marknadsafton var det ju och fullt med folk var det överallt, så att gå med barnvagn (som dessutom var tom - Milo ville vara hos mormor) genom stan var inte så lätt, det blev en fika och en snabb sväng in i några affärer.

Idag har vi varit och hälsat på mormors jobb, Milo somna med barnen på golvet så jag drog iväg till marieberg och gjorde lite ärenden inför morgondagen.

Nu på eftermiddagen har allt varit väldigt tungt, jag fick reda på att en gammal vän förlorat sitt barn, detta är så tragiskt och det är vid sånna här tillfällen som man ska krama lite extra mycket på sina kära och visa hur mycket man tycker om varandra.

Hoppas ni mår bra.

Stor kram


4 linnen, en ring och en pikè till Milo fick följa med hem idag!

  

Av Maja Larsson - 6 juni 2012 20:21

Denna röda dag började med fotbollsträning, och inte nog med det, Thomas Nordahl var och tränade oss! :) Ni som inte vet vem han är så googla på honom, han är en väldigt stor fotbollslegend och detta var såklart väldigt stort och kul för oss! :)

Sedan hem för fix och så inför morgondagen.. (Håll tummarna för oss är ni gulliga)

Och sedan fixa iordning oss för att åka på 75 års kalas och nu är vi hemma igen, mätta och belåtna. Milo hann knappt sätta sig i bilen innan han somna men nu vill han absolut inte sova så nu sitter han och myser med oss här i soffan.

Hoppas ni också haft en mysig dag.

Stor kram


Dagens lilla familj <3

 


Av Maja Larsson - 5 juni 2012 20:15

Tack söta ni för hjälpen, men som sagt det lutar åt 1 eller 3 så jag får helt enkelt känna efter när jag fixar mig! Emilie ska hjälpa mig med smink och hår så detta ska nog gå vägen ! :)


Vi trotsade regnet/åskan/blixten förut och slog på grillen :) .. är man envis så är man. Gott blev det iaf, Milo fick snacks när vi åt, en liten HelloKitty ask (som han fått av farmor i påskägget) med äpple och russin bitar, det var smaskens men roligast var nog att hålla i asken. Vet inte vad det var i dom för han fick en väldig energi, sprang runt, skrattade, busade tills han stupade i säng och nu sover han gott där uppe.

Jag förstår inte vart han får allt ifrån, han är så tokig våran lilla kille, nu har han börjat skutta eller hoppa när han springer, det ser så roligt ut och jag ska försöka filma så ni får se.. Sen när han ska springa extra snabbt så drar han upp axlarna, han kanske tror han blir snabbare då?! :)

Jag kan sitta flera timmar och bara kolla på honom, hur han grejar, leker med sig själv, upptäcker nya saker.. ja jag är så facinerad av min lilla son så ni anar inte, och snart får man bara träffa honom på kvällar&helger :( .. Tanken skrämmer mig så mycket !


Man tager vad man haver!

 

Igår bjöd Milo mormor & dockan på saft och kaka!

 


ÅH idag är sista avsnittet för ALLTID av DH :( .. Det kommer bli tomt på tisdagarna!

Av Maja Larsson - 4 juni 2012 13:13

Jag ska på jobbfest den 15 juni och temat är 50 tal, så kan ni snälla själar hjälpa mig vad jag ska ha på mig?! Jag var hos Mia i fredags och lånade 3 st olika outfits, men nu är ju frågan vilken av de 3 jag ska ha på mig, jag gillar nr 1&3 mest tror jag.  Vad tycker ni?

 


I fredags fick jag också reda på vart jag ska jobba i höst, det blev på sol®n med 4-5 åringar och det känns faktiskt riktigt bra och kul (har endast jobbat med 1-3 åringar innan). Extra kul för att jag kommer tillbaka till mina "små" pluttar som jag har haft sen de började på förskolan ! :) Så nu är jag laddad till tusen !

Imorse fick jag ett sms av min käraste att vi varit tillsammans i 31 månader nu, det är inte illa att han kom ihåg det, tänkte jag! :) (När han sedan ringde frågade jag hur han kom ihåg de då sa han att han räknat och trodde att vi firade 2., 5 år men det gjorde vi ju förra månaden, man glömmer lätt när allt fokus blir på Milo :) ) hihi

Igår blev Milos kompis Siri 1 år, så idag har vi varit och firat henne! :) Stor tjej nu.


FLum bild på mig och älsk.

 

Av Maja Larsson - 1 juni 2012 12:19

Jag är medlem hos Buzzador, vill ni precis som jag bli medlem där så gå in här!!

Just nu är jag med i kampanjen om Nestlè NAN 3 juniormjölk. Det är en juniormjölk som är näringsanpassad för ettåringar.

"Nyheten Nestlè NAN 3 juniormjölk för barn från 12 månader är en mjölkdryck som skräddarsytts för att passa det lilla barnets unika näringsbehov. Juniormjölk innehåller mindre protein, mättat fett och salt än komjölk och ger mer av vissa mineraler och vitaminer samt är berikad med essentiella fettsyror och aktiv bakteriekultur. "


 


Det ska bli spännande vad Milo tycker om den! :)


Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards