milovaldemar

Alla inlägg under maj 2012

Av Maja Larsson - 20 maj 2012 20:58

Snart börjar denna långledighet lida mot sitt slut, imorrn är vardagen här igen och om bara några veckor kommer vi ha det så här jämt, eller iaf 6 veckor tillsammans. Det ska bli underbart tycker jag (Benny tycker nog det blir lite väl länge att vara hemma tillsammans) :) Men vi har mycket roligt att se fram emot i sommar och vi ska njuta av varenda dag tillsammans för efter sommarn är det dags för mig att återgå till den "riktiga" vardagen - att jobba. Tanken skrämmer mig ibland, att jag inte ska få umgås med Milo hela dagarna gör ont i mig, hur mycket kommer jag hinna se av honom varje dag, hur mycket kommer jag missa.. Samtidigt så är jag jätte glad att Benny vill vara hemma, alla pappor vill eller får aldrig chansen att vara det. Jag personligen tycker såklart att det är en självklarhet men hos alla är det kanske inte de och framförallt är det ju en ekonomisk fråga.


Iphone bilder.

   

    

Av Maja Larsson - 19 maj 2012 20:32

Dagarna går i ett och nu känner jag bara för att få greja och plocka undan allt här hemma efter alla kalas & besök vi haft. Känner att jag ligger efter med allt nu.

Igår kom iaf min gudmor Maja hit, hon bor i sthlm så det blir inte så ofta vi hinner ses. Mysigt var det iaf att ses. När hon åkt hem kom faster Christine, Christoffer och kusinerna hit, vi grillade och hade mysigt.. efter en lång och skön kvällspromenad la vi oss i soffan och såg på film, skönt ! Milo (&vi) har somnat ovaggat dessa dagar! :)

Idag har det också varit fullt upp från morgon till kväll, först fotbollsträning för min del.. sedan skynda sig hem för att åka upp till mormor&morfar på 140 års kalas. Skåla i champagne och sedan upp till ånnaboda för buffè, mums! Proppmätta åkte vi därifrån men det var inte slut där, kaffe&tårta väntade där hemma! Känns som att det ända vi ätit de senaste dagarna är massor av sötsaker, är inte alls sugen men när det finns hemma går man och småäter.. så ni som är sugna varsegoda och kom hit på fika! :) Jag måste verkligen sluta äta det!!

Nu ska jag nog göra de andra sällskap (Hanna&Micke är här) och kolla på champions leage finalen, spännande!


Bjuder på lite bilder från dagen. Sötaste My som blivit så stor ! :)

     

Av Maja Larsson - 17 maj 2012 19:11

Puh vilken dag, från 8 imorse tills för en liten stund sen har det gått i ett. De första kom vid 11 och de sista gick halv 6. Milo har inte sovit sen halv 11 imorse och somnade så fort han la sig i vagnen, sover fortfarande och gör nog de ett bra tag till. Vi får räkna med några uppvak i natt tror jag. Men en nöjd och glad kille har vi haft här hemma även idag.. massor av paket har han fått och han har njutit av att vara i centrum! :) Alla paketen var toppen, så tack än en gång, bord+stolar, kök+"redskap", snickarbänk, staplingskuber, bilar, hoppgrej, sittsäck mm. Ska fota lite och visa er.

Dagen har varit toppen även fast man knappt hinner prata med någon, men så är det väl?! :)


Här kommer ett gäng bilder från dagen.

     


Av Maja Larsson - 16 maj 2012 21:17

För ett år sedan låg vi inne på BB i karlskoga och var världens lyckligaste mamma&pappa, vi hade blivit föräldrar till en liten kille, Milo - Världens finaste Milo. Äntligen var han här hos oss, all väntan och längtan hade äntligen släppt för nu var han ju faktiskt här. Efter en långdragen och jobbig förlossning var vi alla 3 trötta, vi stannade kvar på BB i 3 dagar. Skönt tyckte vi, då vi fick all hjälp vi behövde och undrade vi något var det bara att trycka på en knapp. Tanken att få åka hem och klara oss helt själva skrämde oss lite grann, samtidigt som vi längtade hem, att faktiskt få klara oss själva och bli en egen familj! <3

Ett år har redan gått och som alla säger så rusar tiden verkligen iväg..

Du har alltid varit en framåt liten grabb som inte haft någon lust att vara stilla, när du var 4 månader började du åla, du har alltid älskat att ligga på magen på golvet, du lärde dig även att sitta vid den tiden, skönt tyckte mamma. Du döptes i september och du var nöjd och glad hela tiden. 6 månaders dagen kom och du började krypa, på fars dag den 13 november, stolt som tuppen var jag (det får man vara). Trappan var en favorit att klättra i, och att ställa sig vid ugnsluckan var också skoj. Att prata har du gjort lite då och då men nu kom det ibland ett litet MAMA och PAPA om man lyssnade riktigt noga! :)  Snön hade äntligen kommit och första pulkaåkningen var sisådär, lite skeptiskt var du allt. Vid 7 månader började du gå med gåvagnen och det gick undan, ibland hängde inte dina ben riktigt med! :) hihi. 9 månader var du när du började gå. Våren kom och vi började vara ute mer och mer, det älskar du. Du grejar och leker så bra ute. Gunga är en favorit och har alltid varit. Det finns så mycket att skriva men detta är ingen uppsats :)

Men att få vara din mamma är så underbart och varje dag förvånas jag av hur mycket du egentligen förstår och kan, du är ingen liten bebis längre, du är faktiskt en liten pojke nu, en bestämd pojke med en vilja av stål.

Jag älskar dig så mycket att ord inte räcker till.

Grattis på din 1 års dag fina du.

  

Av Maja Larsson - 16 maj 2012 14:06

Då var dagen som vi längtat efter här samtidigt så känns det otroligt konstigt att den redan är här. 06.13 hörde jag hur milo höll på i sin säng, det var med glädje jag gick in till honom med paket&sång. Han såg lite förvånad ut när jag kom in, tårar i ögonen och en ljus stämma! :) paketen var inte så intressanta de var mest roliga att bära runt på. 06.30 kramade jag om honom, tänk att det redan gått 1 år sen du kom upp på mitt bröst, 4090 tung och 50 cm lång.. Det finaste vi gjort! <3 vi älskar dig. Stress, okry och fullt upp resulterar i dåligt bloggande. Lovar att lägga in bilder och mer uppdatering ikväll. Stor kram

Av Maja Larsson - 14 maj 2012 12:00

I lördags var ju Emma här och klippte Milo. Förra gången gick det ju jätte bra, han satt i sin stol och åt banan och mariekex, nöjd och glad som han alltid är. Men i lördags så ville han inte sitta i stolen, inte ha mariekex.. tillslut satte sig mormor som också var här på golvet med Milo, där satt de och busade en stund, sjung och åt litegrann.. Emma började lite försiktigt, till en början viftade han hejvilt med armarna men till slut gick det någelunda.. så det slutade med en liten hockyfrilla.. Så kan det gå ibland! :) Men söt blev han ju iaf.


Har inte tagit någon bättre bild så denna får duga sålänge, kort fram & på sidorna och lite längre bak.

 

Av Maja Larsson - 14 maj 2012 09:43

De senaste dagarna har Milo börjat dansa när man sjunger för honom, hans dans består av att snurra runt och vrida lite på huvudet, så gulligt och jag dör av skratt varje gång han gör de! Igår sjung jag "Dansa min Milo" (Dansa min docka, medan du är unger) , jag fick med det på film men bara genom telefonen och jag får det inte att fungera i bloggen tyvärr, fast det kanske iof var bra, jag undviker nog att lägga in den då min sångröst inte är den vackraste! :) Hihi Vet faktiskt inte vart han fått det ifrån, kanske Vito när han jagar sin svans, annars vet jag inte ! :)


Just nu ligger lilleman och sover och jag ska väl egentligen passa på att plocka lite grann men jag skjuter nog på det tills imorrn då jag ändå ska storstäda.

Det blir nog en kaffe hos Zandra när Milo vaknat och sedan blir det bak med mormor när hon slutat.

Jag är så sugen på att köpa något nytt att ha på mig tills kalaset på torsdag, på rutstore fanns det ju massa fint, både klänningar & shorts, får se om jag hinner mig in till stan annars får jag gräva fram något i garderoben :)


Rhodos sept 2010 - Underbart med sommar&värme.. jag längtar!

 

Ovido - Quiz & Flashcards