milovaldemar

Alla inlägg under maj 2012

Av Maja Larsson - 13 maj 2012 20:04

Snart slut på denna helg.. idag har vi grejat en massa ute i trädgården. Det var välbehövligt då varken jag eller Benny är speciellt duktiga eller intresserade av trädgården. Men det är ett måste när man har hus och lite av det stora hela är gjort. Vi har så mycket vi vill göra på samma gång men det hinns inte riktigt med så lite i taget blir bra för vår del. Sen har jag, Milo&mormor varit och kollat på pappan som spelade match och vinst blev det.. sämre gick det för United som kom tvåa i ligan, så här hemma har vi en arg/ledsen pappa. (Det går snart över ;) )

Jag känner mig stressad inför kommande 1 års kalas.. det ska handlas, bakas, städas mm. Samtidigt som både jag och B har träningar & matcher, svårt att få ihop det men det ska nog gå.

Mammalunch tjejerna+barn kommer på onsdag och firar Milo, sen vet vi inte riktigt om det kommer någon mer under onsdagen. Ev mormor&morfar och grannarna. Torsdag blir det en heldag av firande, släkt&vänner kommer. Kommer bli kanon men det är lite att fixa innan vi är där ;) ..

Hoppas ni haft en skön helg, det har vi och det behövs ibland.. bara rå om varanndra och inte ha några måsten, stanna tiden och se sig omkring vad man egentligen har, älskar min familj så och ibland behöver man "se" att man faktiskt har det riktigt bra!


Stor kram.


 

Av Maja Larsson - 12 maj 2012 16:21

Ett litet lördags tips till er tjejer, bli medlem här och ni får gratis tamponger osv. Jag blev medlem idag så vet inte riktigt hur det fungerar men vem tackar nej till gratis grejer?! :)





Av Maja Larsson - 12 maj 2012 11:01

Då var lördagen här, vi har hunnit upp en sväng på loppisen.. men jag hade med mig både Benny och Milo så det blev inte mycket tittande (han är inget för loppis) .. Enligt mig måste man gå några varv för att kunna se bättre vad som finns. Men aja, tanken var inte att köpa något ! :)

Snart kommer Emma med barn hit och ska klippa Milo igen så han blir snyggare till kalaset! :)


Morgonmys

 

Av Maja Larsson - 11 maj 2012 19:13

Matchen igår blev inställd pga vattensjukplan, så trist då vi redan var där , ombytta och börjat värmt upp. Det blev istället ett hårt fyspass som kändes så bra för min del.. det är vid sånna där tillfällen som jag verkligen märker att jag fått bättre kondis.

Idag var det tänkt att vi skulle till öppnis men istället åkte vi till Degerfors för att hälsa på faster&kusinerna som flyttat dit.

Sen har vi bara grejat här hemma, städat och sånt roligt! :) Mormor har varit här på fika. Sen tog jag och Milo en promenad (precis när det börja ösa ner regn) bort till familjen Ekhamra på lite kvällslek, mys.

Nu har vi precis käkat tacos och snart är det dags för Milo att sova. En skön fredagskväll i soffan väntar.

Just igår hände något väldigt "tragiskt", jag tog bort mitt mobilskal i onsdags, jag tröttnade på att ha det och ville va utan ett tag... så råkar jag såklart tappa mobilen i hallen på klinkersgolvet.. och ja ni kanske förstår vad som hände, en stor spricka på framsidan av telefonen :( .. har som tur var en extra försäkring på tfn så jag hoppas verkligen att den gäller, ska ringa imorrn och höra tänkte jag.

Imorrn blir det fotbollsträning och en sväng upp på loppisen här i Garphyttan.


Mormor kom med denna fina present idag från Hanna, en silverring som hon gjort i skolan.. så fin!

 

Milo glad efter fått "välja" 1 års present, jag i dagens (igår) , Milo&mormor på 7 års kalas och Milos snygga tatuering på armen som pappan passade på att göra igår när jag var iväg.

 

  

Av Maja Larsson - 10 maj 2012 11:01

Efter PW och en god frukost med min älskade sitter jag nu här (som vanligt med andra ord) :) .. Milo sover gott i vagnen och så snart han vaknar tänkte vi ta oss en tur till marieberg för att inhandla 1 års present. Ikväll har jag match i stan och B ska iväg och kolla på match så mormorn kommer hit och är barnvakt.

Igår var vi på 7 års kalas på eftermiddagen, Moa som är väldigt förtjust i Milo bjöd in honom på tårtkalas, jätte mysigt! :) Vet ni vad hon hade fått i present? En IPOD touch, (ser ut som en Iphone men fungerar mer som en dator/musikspelare) Dagens barn alltså :) .. Hur ser det ut när Milo blir 7 år? Flyttar de hemmifrån då? Får köra moppe? Jag minns iaf att jag fick min första mobil när jag gick i 6:an tror jag, det var iaf innan jag började på Vasa och nu får de mobiler redan i första klass. Men samhället moderniseras ju hela tiden så det kanske inte är så konstigt...


Tittut bakom gardinen! :)

 

Små/Stora, tyvärr behöll vi dom inte då de var lite små.

 

Av Maja Larsson - 9 maj 2012 14:50

Tänk att det bara är 1 vecka kvar tills 1 års dagen.. jag känner mig mer och mer känslig inför denna stora dag och jag tänker mycket på hur det var förra året vid den här tiden. Idag var lilleman beräknad att komma till oss, han valde istället att titta ut prick en vecka efter.. han trivdes helt enkelt så bra där inne i magen. Det var en jobbig vecka, en vecka full av längtan, oro och lycka. Längtan att äntligen få träffa dig, oro att något skulle gå galet och lycka att vi 2 skulle bli 3 inom en kort tid, att i 9 månader burit dig.. äntligen skulle vi få se dig och lära känna just dig!

Den 9 maj 2011.

Dagen började med att jag trodde att vattnet gått då det var lite blött i sängen, jag tänkte inte så mycket på det och gick till lekparken där andra mammor var. Det var varmt ute, sommarvärme. Systrarna Gustafson var där och jag berättade för dom vad som hänt och de tyckte jag skulle ringa till förlossningen på en gång. Jag gjorde det och de tyckte jag skulle komma in på en koll. Klockan 16.00 var vi på förlossningen i Karlskoga, Benny var såklart med och vi var mycket spända på vad det egentligen var. Det var inte hål på hinnan men ev lite läckage från vattnet, "bebisen kommer nog snart sa de" och vi åkte hem, förväntansfulla på att det skulle sättas igång. Men där gick jag och kände inte mycket, lite förvärkar hade jag men de hade jag haft länge minns jag... fortsättning på denna resa kommer..


Och folk sa att jag var stor... därinne låg ju faktiskt världens finaste lilla prins och hade det bra.

 

En nyfödd Milo på BB i min favoritpyjamas från POP i stl 50 och en Stor kille på snart 1 år i onepiece i stl 86, herregud vad de växer! :)

 


Av Maja Larsson - 8 maj 2012 14:49

Som jag redan misstänkte igår kväll så vakna lilleman med feber inatt, efter att pappan försökt söva om honom ett bra tag så slutade det med att han fick sova mellan oss. Så mycket sömn blev det inte inatt heller. Men så imorse vaknar man av en glad kille som ligger och pratar!

Han är ju fortfarande snorig&hostig men hyfsat pigg.

Vi tog en cykeltur till Zandra&Siri. Zandra stackarn har brytit handen så hon är lite handikappad.

Ikväll blir det träning för min del, pappan i huset har åkt på något virus så han käkar pencillin igen.. det har varit mycket sjukdomar i detta hus ett tag, så vi hoppas att de försvinner nu.



"Jag har lärt mig att låta som en indian, mamma gör ju så jämt så bäst att göra likadant så hon ger sig någongång"

   


Ovido - Quiz & Flashcards