milovaldemar

Alla inlägg den 2 mars 2012

Av Maja Larsson - 2 mars 2012 20:26

Denna fredag har vi inte gjort så mycket, mamman är fortfarande trött och sliten och efter en jobbig natt så blev det inte bättre. En morgonpromenad med Emma+barn i solsken och blåst gjorde susen. Skönt. Pappan kom hem vid 1 och då tog vi oss varsin öl i solen medans Milo sov middag (ja så firarde vi att helgen var här, hihi :) )
Idag invigde vi även Milos solglasögon, jag köpte dom förra sommarn men då var han ju så liten så tyckte inte de behövdes, men det var inte så populärt, han får väl vänja sig :)

Milo har även testat att gå ute i skor idag, det gick väl sådär, han tyckte mest de var i vägen och ville ta av sig dom men det är väl också en vane sak! :) Blir att införskaffa ett par som sitter som ett smäck, typ som puma skorna han har inne gör för när han har på sig dom bryr han sig inte ;)

Glömde ju skriva om gårdagens händelse, jag skurade ju golven och alltid är Milo så nyfiken när något som inte brukar vara framme är där, så han var riktigt snabb fram till skurhinken och mamman sa ajabaja ett antal gånger och lyfte bort honom från hinken. Men så gjorde jag något annat i 2 sek och vips så var hela badrummet fyllt med vatten, en liten pool blev de där inne och Milo plaskade så glatt. Ja så kan det gå ! :)

Hoppas ni har en mysig fredag, vi har precis ätit sommarmat :) (kött, potatisklyftor, tsatsiki&Bea, mums, så vi ligger i matkoma här nu. Hihi)



   

Ovido - Quiz & Flashcards