milovaldemar

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Maja Larsson - 23 mars 2012 20:04

Dagen började med en gnällig liten Milo, tog tempen och precis som jag trodde så var det Milos tur att få feber. Det känns som att varenda familj i Garphyttan har feber just nu. Dock inte så hög för Milos del men tillräckligt för att bli gnällig och bara vara i mammas famn.

När lilleman skulle sova fm mötte jag upp Hanna&Sara för att springa runt fotbollsplanen (vi hade fått order av våran tränare att göra de eftersom att vi har cup hela söndagen). Det var faktiskt riktigt skönt, eller iaf efteråt när det var klart. Varmt var det också, kändes som en varm sommardag när man sprang runt där. Väl hemma var febern borta och vi fortsatte att vara ute, vi ställde in planerna för dagen och körde på en hemmadag istället. Riktigt skönt!

Pappan kom hem och vi tände grillen, mums. Älskar våren/sommarn då äter vi nästan bara grillat, vi måste dock lära oss att variera lite grann ;) .. Vi kör nästan alltid på kött, halomiost, tsatsiki och klyftpotatis!

Nu sover lilleman för natten och vi hoppas att han vaknar upp frisk och kry imorrn, han har sån otäck hosta och snoret rinner konstant nu så hans lilla näsa är alldeles röd!

Trevlig helg på er!


 



Ovido - Quiz & Flashcards