milovaldemar

Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Maja Larsson - 8 mars 2012 18:17

Det blev bad med moster&mormor, mys. Men vad trött man blir efter, både Milo och jag. Milo däcka i bilen hem och jag skulle kunna gå och lägga mig nu känns de som ! :)

Pappan hade med sig paket hem till Milo, han skulle egentligen få det imorrn då pappan fyller (han var så gullig o sa att Milo minsann också skulle få paket) men Milo har inte riktigt lärt sig vad vänta är :) .. Han tyckte det var kul att öppna, förut när han fått paket har han inte brytt sig! Kan ni gissa vad han fick? Något som pappan älskar att leka med, hihi.


   


Av Maja Larsson - 8 mars 2012 12:51

Milo är ute o går med picknickkorgen, han ramlar inte alls så där mycket när jag inte filmar (han blir okoncenterad tror jag) hihi :)



 

Av Maja Larsson - 8 mars 2012 10:50

Igår sydde jag nytt överdrag till stolsdynorna i köket, innan var dom beiga men jag ville ha dom vita såklart. Jag sydde för hand och det blev riktigt bra. Nu måste jag ta tag i de andra syprojekten jag ska göra, tiden finns inte så det hinns inte med, men snart så! Självklart får ni se när allt är klart.

Jag vill blir lika påhittig och duktig som min syster Hanna, jag inspireras så när jag kommer hem till dom och jag blir lika förvånad varje gång hon har hittat på något nytt projekt. Jag är tyvärr inte alls så estetiskt lagd som hon är, jag har tex aldrig gillat att måla, pyssla o sådär medans hon alltid älskat att hålla på med sånt. Men att sy kan ju nästan alla göra så det får bli mitt projekt! :)


Dessa grejer har Hanna sytt!

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards