milovaldemar

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Maja Larsson - 5 april 2012 20:11

Denna dag har bara susat förbi, vid 10 åkte jag upp till mamma där Milo, moster Hanna, Janna + barn var. De hade med sig sin lilla hundvalp Freja. Att hundvalpar är så söta, de är precis som bebisar! :)

Lek, Bus, Fika, Lek, VÅFFEL lunch.. jaa fullt upp med andra ord. Sedan åkte jag och syster in och storhandla på Ica maxi, precis som alla andra i Örebro gjorde Herregud vad folk. Konstigt de här med högtider, de är precis som att man äter mer under sånna helger. Vi ska iaf bara vara hemma hela helgen, vi har som tur var lite folk som kommer och hälsar på varje dag så själva blir vi inte! Benny ska bygga veranda, eller han har gjort rätt mycket idag så hoppas att han hinner klart till lördag iaf så vi får lite tid tillsammans. Sen har vi matcher både två så helgen kommer nog susa förbi även fast man är långledig. Vad gör ni hela helgen?


 


Milo älskar verkligen hundskålarna, de är få gånger han låter dom vara när vi är i köket och efter ett antal ajaj så slutar det med att vi ställer upp skålarna på bordet eller så slutar det med att de är vatten överallt.

Men hos mormor får man göra allt, så idag passade han på att bada fötterna i skålen. Och oj så kul det var även fast det var iskallt. Han kommer nog älska att bada i sommar! Busungen! :)


 

Ovido - Quiz & Flashcards