milovaldemar

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Maja Larsson - 16 april 2012 20:54

Ja ni kära läsere, nu har vi ingen liten bebis här hemma längre (även om man vill tro det ibland). Just dessa dagar (månadersdagarna) sitter jag och kollar på gamla bilder på plutten, från förlossningen.. jaa från den första tiden. Kan verkligen längta tillbaka och jag drömmer mig tillbaka och tänker på hur det var då. Men såklart så slår ju ingenting tiden vi fått med honom, tiden tills nu..

Plutten blir mer och mer bestämd av sig, han vet precis vad han vill och blir det inte på hans vis lägger han sig raklång på golvet. Det är kul och se hur hans personlighet växer och blir starkare och starkare för var dag som går. Milo älskar att vara ute, så att leka ute en stund varje dag är ett måste. Gunga och åka rutschkana (klättra upp och ner för rutschkanan är det nya Milo lärt sig så det gör vi flera gånger per dag) är det som är populärast just nu, sparka boll är såklart också en favorit men det gör vi även inne. Att greja med mamma i köket, plocka "i och ur" diskmaskinen, riva i skåpen är riktigt kul. Ja de var väl lite grann av det som Milo tycker om att göra om dagarna, han är en glad liten filur som det LYSER bus om! :) Vi älskar dig lilla lilla plutten !


   


Av Maja Larsson - 16 april 2012 15:19

Kikar bara in lite snabbt medans lilleman sover. Idag blir plutten 11 månader, om 1 månad är vi där. Den STORA dagen, som man längtar efter samtidigt som det känns väldigt jobbigt att komma dit!

Idag har vi varit in till moster Lina och hälsat på, myst och promenerat i regnet.

Vid 5 ska jag till vallen för lite intervall träning. Skönt när det är gjort! :)

Hörs senare.


 


Ovido - Quiz & Flashcards