milovaldemar

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Maja Larsson - 17 april 2012 17:53

Riktigt aprilväder ute idag, snö, regn, sol, snö ... Men vad gör de, varför ska detta väder göra alla sura och trötta, man får försöka vara lite positiv för man mår väl inte bättre av att sura över vädret?! :)

Klart vi vill ha sol&värme, men det kommer!

Vi tog iaf en promenad (100m) till lekparken förut, vi lämnade vagnen hemma så fick Milo gå ner, vi har börjat med de när vi tar kvällspromenaden för oftast vill han gå en sväng så då låter vi han gå tills han blir trött i benen. Om det var någon annan i lekparken i snöovädret? Nepp, men lika kul var de för de! :) Sen kom mormorn med 11 månaders/namnsdags present :) .. Milo har nämligen namnsdag imorrn, han heter ju Valdemar! :)

Snart är det core träning, sista för den här terminen, har blivit mycket träning nu sista dagarna. I lördags fotbollsträning, igår var vi ju på vallen och körde intervall+styrka, idag core och imorrn fotbollsträning, men vad gör det? Jag älskar att träna! :)


 

Av Maja Larsson - 17 april 2012 10:05

Milo har fortfarande ögonfluss så igår köpte pappan med en salva, men det var lättare sagt än gjort. Den där salvan skulle man lägga på insidan av ögonlocket, ja ni förstår kanske själva att det inte var det lättaste. Det krävdes två vuxna och helst en till. Hoppas att det ger sig nu, är livrädd att jag ska få det, tvättar händerna, byter handdukar stup i kvarten.

Idag blir det bara en hemmadag, håller på och går igenom Milos kläder, rensar, lägger undan, det som ska säljas, måste köpas osv. Han växer ju så det knakar den lilla herrn (eller så är det kläderna som krymper) :) Han har nu börjat använda rätt mycket kläder i stl 86, tröjor kan han fortfarande ha några i 74 men han har så goa runda lår så när vi kommer till jeans/byxor krävs det nästan 86 :)

Är så sugen på att lägga en beställning hos Zara eller HM men blir det ULLARED i helgen känns det inte så stor idè att göra det just nu. Det får helt enkelt vänta lite grann.

Just de, om det är någon som läser bloggen som har ett barn som har stl 22 på fötterna så säljer jag nu dessa underbara skor från Zara, om ni minns så köpte jag ju 2 lika dana skor (olika färger&storlek) men dessa kommer han inte kunna ha på ett tag. Säg till isf! :)

 

Så bjuder jag på en gammal dagens!


 

Älskar Milos byxor, dom är SÅ jag. De kommer från kappahl och Milo hade dom i stl 62 också, ska nog kika nästa gång jag är där och kolla om de finns i 86  :)


Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards