milovaldemar

Alla inlägg under april 2012

Av Maja Larsson - 30 april 2012 21:37

Vilken underbar dag vi har haft, sommarvärme, varit ute i stort sett hela dagen, besök, grillning, gott fika och nu sitter vi bänkade framför tv:n och kollar på årets match med B syster och hennes pojkvän, puh.. Jag blir alltid galet nervös när United spelar, så låter för det mesta bli att titta.. passar på att kolla igenom alla 130 bilder från dagen, bjuder på några godingar... Älskar att fota ute när solen skiner, man kan inte misslyckas med bilderna då.. Kärleken jag har till detta barn är obeskrivligt, vad jag älskar dig Milo Valdemar Bergström, snart blir du 1 år, vart tog detta år vägen?!


     

Av Maja Larsson - 30 april 2012 11:19

När man inte varit här inne sen i lördags blir man genast väldigt glad av att mötas av flera fina kommenterar, vad glad ni gör mig och kul att det faktiskt är några av er som tar er tid att kommentera! Det betyder mer än vad ni tror.

Lördagens grillning blev mycket lyckad, med mycket skratt och prat, kvällens kommentar av Linda, typ så här "De blir ju inte helt svart" Så söt är du. hihi (Vi pratade om minnesluckor vid alkohol, sånt man inte minns från kvällen, då drog Linda till med att säga, det blir ju inte helt svart, hon menade alltså att det blir ju inte svart för ögonen när man är påverkad.. svårt att förklara men kul var det! :)

Milo sov så bra på natten att vi inte var någe trötta dagen efter. Skönt! Igår gjorde vi inte så mycket, njöt av solen, fika hos mormor&morfar, tog en tur in till m-berg&ikea osv. En lugn och skön söndag. Men helgen är inte slut, pappan är ledig idag med så lång helg blir det.. fast han är lite krasslig så han ser man inte mycket av. Jag ska skynda mig nu för solen tittar fram lite då och då så måste passa på och sola näsan lite grann medans lilleman sover.

Senare kommer kusinerna, faster, Kristoffer, farfar&Kerstin. Det blir grill och ev en sväng upp till brasan. Hoppas ni får en fin dag. Stor kram


 

Av Maja Larsson - 28 april 2012 16:06

Puh, äntligen får man sitta en stund.. hitills har dagen gått i ett, fotbollsträning, lunch och lagmöte i ånnaboda.. sedan hem, städa, fixa, plocka :) Nu väntar vi bara på lilleman som varit hos mormor&morfar hela dagen och sedan alla gäster! :) Mys. Grillskiva som Benny så fint säger, hihi

Hoppas ni också får en mysig kväll.

 


Snart klart, lite luckor till uteköket mm!

Av Maja Larsson - 27 april 2012 21:02

Tanken var att gå till öppna förskolan idag men eftersom att vädret såg skapligt ut imorse tänkte jag att vi skulle passa på att gå till lekparken.. nu blev det inte lekparken heller utan vi och familjen Ekhamra blev hembjudna till Zandra på lek&fika. Så det tackade vi inte nej till. Vi hann vara ute 45 minuter sen kom stora moln och sist regnet, nu har det regnat så länge att man knappt minns hur det är utan regn, nu är jag trött på regnet nu får det vara nog!!!

Vi blev kvar på lunch också och när Milo vaknat åkte vi hem, mamman fixade sig för när mormor kom var det dags att hämta Zandra och åka till marieberg, där mötte vi upp Emma och där gick vi, 3 mammor utan barn, de händer inte ofta men så välbehövligt det var. Det blev lite kläder till Milo som han ska få i födelsedagspresent (han blir säkert jätte glad ;) ) men sommargarderoben behövde fyllas på! :)

Väl hemma igen var det dags för middag och nu sover plutten, alldeles för sent men vi har haft fredagsmys hela familjen! <3 

Imorrn väntas också en fullspäckad dag, får se om jag hinner kika in annars hörs vi på söndag.  

Fredagskramar.


 


Av Maja Larsson - 26 april 2012 20:32

Tvättkorgskille, tårar, regn, ICA maxi, naturens hus, gammelmormor&morfar kan sammanfatta dagen, kort&gott. Hoppas ni haft en bra dag, imorrn är det helg igen, en fullspäckad helg från fredag till söndag, som det ska vara! Stor kram


 


Juste kolla in den här bloggen , sitter här med en stor klump i magen och tårar i ögonen. Livet är så orättvist, man ska vara lycklig att man har det så bra! Men nu börjar deras tur. GÅ in och läs vettja.

Av Maja Larsson - 25 april 2012 17:23

Idag startade vi dagen med en promenad med Zandra&Siri för att sedan gå vidare hem till Linda för mammalunch. Jag hade bakat idag och jag har hittat ett såååå gott kladdkake recept, EXTRA kladdig kladdkaka, det var tredje gången jag gjorde efter detta recept och har inte misslyckats en gång, så testa det ni också ni kommer inte att misslyckas ;)

På tal om sötsaker satt jag igår och funderade på vad jag ska baka till Milos 1 års kalas, cake pops, chokladbollar, kladdkakan ska jag göra... men vad mer? Har ni något gott och enkelt recept dela gärna med er ;)

Mitt sötsug just nu är inte att leka med, måste få bort det...

Grabbarna i huset ligger och vilar middag, ser så skönt ut men har så svårt att somna så här dags, då somnar jag inte ikväll istället. Idag har vi sen träning, 22 slutar den.. tur att planerna imorrn inte är fören på em ! :)


Pappan har lärt Milo en ny "lek", först bygger pappan upp ett lego hus med ett fönster i, när det är klart lägger Milo de små legobitarna i fönstret.. detta kan låta enkelt men för en 11 månaders krävs det en hel del ;) Duktiga killen, han tar efter allt vi gör nu för tiden. (Ex, jag vänder "huset" för att skaka ut legobitarna, han lägger i en för att sedan vända och göra likadant ;) )


 

     

Av Maja Larsson - 25 april 2012 16:32

Tuffa Jeans från kappahl, tröja från Lager 157 och stjärnstrumpor från kappahl.


 


Återkommer när jag målat klart lite bräder ;)

Av Maja Larsson - 24 april 2012 19:29

Denna tisdag började på bästa sätt, först en sovmorgon av plutten (välbehövligt då jag sovit urusellt senaste dagarna, drömmer konstigt, vaknar och är svettig mm) , 1h PW med Mia&Tilde, kaffe i solen.. som sagt tisdagen började riktigt bra! Men vädret har skiftat från sol till regn typ hela dagen och när vi var ute och lekte hos Zandra började det regna igen, så bara att springa in, för denna mamman är rädd för vatten ;) Nedå men jag tycker inte om att bli blöt och skitig, mer om det en annan gång.

Väl hemma igen var bygget i full gång igen, pappan vill nämligen ha klart det mesta tills på lördag då tjejerna+killar kommer hit och grillar, för mig spelar det faktiskt ingen roll om det ser ut som nu ;) Hihi

Vi var haft en arg/ledsen Milo här hemma idag, vet inte riktigt vad det var men efter fm vilan var allt fel, men lite lek hos Zandra gjorde iaf susen.


Dags att klippa Milo igen? Ja ni ser ju hur arg/ledsen han är , ovanligt att se honom så. Lilla plutt.

 

Glad pyjamas kille igår!

 

Snart så..

 


Nu väntar vi på våran prins, han är nämligen ute på promenad med sin mormor.. då vet man aldrig när man får hem honom ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards