milovaldemar

Alla inlägg den 18 april 2012

Av Maja Larsson - 18 april 2012 17:27

Min lilla plutt för några dagar sen, vad jag älskar dig! :)

Av Maja Larsson - 18 april 2012 17:02

Onsdag är likamed mammalunch, idag hos Zandra, det blev grillat. Vilken lyxmat till lunch, det smakade riktigt bra ! :)

Väl hemma tyckte jag att Milo kunde rita sin första teckning som man sen kan rama in så där fint och sätta upp i hans rum, men hur tror ni det gick ? En 11 månaders kille som stoppar nästan allt i mun? Precis så blev det, kritorna var roligare att stoppa i munnen än att rita med, och rita, vad är det egentligen? Han kollade konstigt på mig när jag höll på där.. övning ger färdighet, bara att fortsätta. Någongång ska vi väl lyckas med första teckningen! :)


 


Nu ligger grabbarna i huset och vilar sen middag (dåliga vanor) och jag passar då på (precis som vanligt) att sitta här och nörda lite :)

Både pappan och jag har fotbollsträning idag så mormor kommer hit och är barnvakt, det är verkligen super att ha mormor&morfar så nära då de alltid ställer upp när det behövs. Och jag då som lever för fotbollen kan absolut inte missa en träning! :) Inte pappan heller för den delen.

Efter ett samtal av Josse blev det så att jag ska hoppa in och jobba imorrn, herregud vad nervös jag är, tror aldrig jag varit sån förut, mest för att jag inte ska få vara med Milo på hela dagen, men jag har ju varit ifrån han förut så det ska jag nog klara av, men det känns extra jobbigt när det handlar om jobb.. för så ser ju livet ut sen när mammaledigheten är slut.

Skönt för pappan att få lite egen tid med honom då vi åker till Göteborg & Ullared i helgen utan honom , mer om det senare!

Jaja iaf så ska det faktiskt bli kul att få komma och jobba också :)  


 


Ovido - Quiz & Flashcards