milovaldemar

Alla inlägg den 21 april 2012

Av Maja Larsson - 21 april 2012 10:11

Gårkvällens hos grannarna var mycket trevlig, de bjöd på grillat och när Milo somnat hoppade vi i spat, där satt vi i 3 timmar, underbart!

Så typiskt att ens barn alltid ska bli sjuk när man ska iväg på något roligt, sist vi skulle till Göteborg&Ullared var när My skulle döpas och då blev våran lilla herre också sjuk. Denna gång är det ju inget allvarligt, Ögonflussen som han haft nu sen i lördags kväll vill inte ge med sig och Mys föräldrar tyckte inte det var någon bra idè att vi kom då det smittar. Men så vaknar man upp idag och ögonen är nästan helt bra, typiskt. Men det blir väl fler gånger, dock så hinner vi nog inte ner innan 1 års kalaset och det var ju lite därför jag ville dit för att köpa 1 års presenter. Pappan blev gladare då han får vara med och handla presenter här hemma då istället, dock inte denna helg.

Så helgen som var fullspäckad med trevligheter blev istället en helg med noll planer.. men vi ska nog hitta på något roligt iaf, pappan ska iväg här på träning om en liten stund och sedan är det lagfest så han ser vi inte på hela dagen/kvällen, men mormor&moster kommer hit så vi ska nog göra en utflykt någonstans. Det ända positiva är att jag kan vara med på träningen imorrn ! :) Träningsfreak som jag är ! :) hihi.

Kramar


Bilder från Lek&Bus igår!

    

Ovido - Quiz & Flashcards