milovaldemar

Alla inlägg under mars 2012

Av Maja Larsson - 26 mars 2012 17:29

En liten sjukling har vi här hemma, därav de dåliga uppdateringarna. Han har feber, hostar som en tok och är snorig. Stackarn, det är inte alls roligt för varken han eller oss. Inatt har det inte blivit mycket sömn, det slutade med att han sov emellan oss. Under dagen har han inte velat vara någon annanstans än i famnen, det är väldigt krävande när man inte är van vid det. Hoppas detta går över snabbt.


Cupen igår gick över förväntan, vi vann alla gruppspelsmatcher (4st) semifinalen förlora vi och till slut blev de en tredje plats :) Riktigt kul var de och 2 mål gjorde jag, hihi. Jobbigt att vara ifrån Milo hela dagen, jag åkte när han sov och kom hem när han sov.


Lördagens bilder, dagens & Milos premiärcykeltur :)

 

Av Maja Larsson - 24 mars 2012 20:07

Efter ånnaboda vistelsen åkte jag hem och la mig i en solstol, där låg jag och kikade på när pappan jobbade, Milo hade tur att få umgås med sin mormor så honom såg vi inte på några timmar. Detta väder gör mig så glad, även fast man inte sover många timmar per natt så känner man sig piggare, både för att det är ljust och sen för att man är ute näst intill hela dagarna. U N D E R B A R T !

Vi tog en sväng in till marieberg för att hämta ett par "skyddsshorts" till mig för ljumsen tills imorrn, vi passade även på att hoppa in på XXL, har ni varit där? Oj vad mycket det fanns och till bra priser. Både jag och B var i stort behov av springskor så det blev varsitt par skor till oss, Milo fick ett par nike skor och sen fick vi med oss lite annat smått och gott :) Precis som det ska vara. Hihi.

Det blir en tidig kväll ikväll, för imorrn väntas en heldag i Degerfors för fotbollscup! :)

Stor kram.


 

 


Av Maja Larsson - 24 mars 2012 09:30

Nu ska jag till ånnaboda med laget för skräpplockning, vilket roligt lördagsnöje :) Men vad gör man inte för sitt lag. Hihi

Min vän Emilie tyckte att jag skulle lägga ut bilder på hur det ser ut där den nya altanen ska vara osv. Så här kommer bilder.


Dessa tre bilder är tagna innan vi rev. De är alltså den delen utan tak som är borta. Resultatet kommer såklart när det är klart :)

   

Sista bilden är tagen för ett tag sen nu är allt skräp borta! :)

Av Maja Larsson - 23 mars 2012 20:04

Dagen började med en gnällig liten Milo, tog tempen och precis som jag trodde så var det Milos tur att få feber. Det känns som att varenda familj i Garphyttan har feber just nu. Dock inte så hög för Milos del men tillräckligt för att bli gnällig och bara vara i mammas famn.

När lilleman skulle sova fm mötte jag upp Hanna&Sara för att springa runt fotbollsplanen (vi hade fått order av våran tränare att göra de eftersom att vi har cup hela söndagen). Det var faktiskt riktigt skönt, eller iaf efteråt när det var klart. Varmt var det också, kändes som en varm sommardag när man sprang runt där. Väl hemma var febern borta och vi fortsatte att vara ute, vi ställde in planerna för dagen och körde på en hemmadag istället. Riktigt skönt!

Pappan kom hem och vi tände grillen, mums. Älskar våren/sommarn då äter vi nästan bara grillat, vi måste dock lära oss att variera lite grann ;) .. Vi kör nästan alltid på kött, halomiost, tsatsiki och klyftpotatis!

Nu sover lilleman för natten och vi hoppas att han vaknar upp frisk och kry imorrn, han har sån otäck hosta och snoret rinner konstant nu så hans lilla näsa är alldeles röd!

Trevlig helg på er!


 



Av Maja Larsson - 22 mars 2012 20:14

Vilket underbart väder vi haft idag, vi har varit ute nästan hela dagen, endast in för käk mm! Bjuder på lite bilder från lekparken! :) Imorrn är det äntligen fredag igen, vad fort veckorna går, dock går ju helgerna ännu fortare, denna helg har vi fullt upp!


   

Av Maja Larsson - 22 mars 2012 12:00

Så söt, vid ca 1 minut sparkar han bollen! Ja ni får kika själva :)


Av Maja Larsson - 22 mars 2012 09:04

Efter en natt med många timmars sömn är man som en ny människa igen, vi har haft många nätter nu med många uppvak och lillkillen har ätit 2 ggr per natt, det är inte okej när man är 10 månader tycker jag :) Men när han vaknar och blir pigg är de ända sättet att få han att somna om, de är vid sånna tillfällen man hade önskat att han tagit napp.

Idag står lekparksdate på schemat, får se vilka som dyker upp och våran fina vän Maria som för tillfället bor i Norge kanske kommer dit, åh vad jag längtat efter den tjejen!

Senare om vi hinner kanske det blir fika hos moster&morbror och sedan avslutar vi dagen med bästa gudmor/vän Erika!


 

Av Maja Larsson - 21 mars 2012 21:01

Lunchen idag blev inställd pga sjukdom men jag och Zandra bestämde oss för att köra ändå. Så det blev en heldag hemma hos henne med Jeppe&Siri. Mys! Efter maten blev det kanon väder så eftermiddagen tillbringade vi utomhus, skönt! Milo och Jeppe lekte i sandlådan (vem tror ni satt med en spade och mumsa i sig sand? Inte mamman iaf :) ) åkte rutschkana,gunga mm medans Siri den lilla sömntutan låg och sov :) hihi. Milo är så intresserad och fascinerad av större barn, han kollar på dom som om de vore stora idoler, hihi sötnos! :)

Han älskar när man pratar i telefonen och så fort någon gör de ska han upp i famnen och vara nära nära telefonen, han pratar och skrattar.. men sätter man luren vid örat på honom så blir han knäpptyst och vet inte vart han ska ta vägen :) Han kanske blir som sin mamma, (jag har nämligen telefonskräck, har haft de sen jag var liten, men nu börjar det bli bättre) Men de jag ville komma fram till är att han gör precis som vi hela tiden, nu tar han ex tvdosan och sätter mot örat, ja de kan vara vad som helst igentligen. Samma sak med fotbollen, först så kastar jag eller B och då gör han lika dant och några dagar senare dribbla jag lite med bollen här hemma och vem gör så nu? Jo Milo, vårat lilla fotbollsproffs. Ska lägga upp en video och visa er så ska ni få se! :)

Jaja, kvällsbabbel så här på kvällskvisten, nu väntar soffan.


Dåliga bilder tagna med Iphone

 

 



Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards