milovaldemar

Alla inlägg under mars 2012

Av Maja Larsson - 20 mars 2012 13:32

Det blev en tur till marieberg med Zandra&Siri. Lite shopping blev de fast jag lovat mig själv att inte handla något. Puh, att jag aldrig lär mig.

Idag är jag extra glad då jag vet att våra fina vänner Emilie&Robin får se sitt lilla hjärta för första gången ! Kommer ihåg de där första ultraljudet, man var så spänd på att få se sitt lilla hjärta, eftersom att man inte känt något så tidigt så det är ju lite ovisst. Förutom alla krämpor man hade, illamående och trötthet var det värsta.. men det är väl en dans på rosor? :)


Idag ser vi ut så här, matchar i våra pippitröjor. Milo har jeans från kappahl och jag kör som vanligt på mina Dr Denim. Lämnade förresten tillbaka cubus jeansen då dragkedjan gått sönder, de svarta var slut så då valde jag ett par marinblåa!

 

Av Maja Larsson - 19 mars 2012 19:52

Ja denna dag blev inte som planerat, en sjuk Cleo resulterade en icke träff med dom. Tyvärr! Alltid ska det dyka upp/hända något när vi planerar att se :( .. så tråkigt. Hoppas hon frisknar på sig så vi hinner ses till slutet av veckan iaf!

Tanken var sen att gå och träna, vi har frivillig träning på måndagar då det endast är löpning som gäller, men vem hade kollat fel på tiden? Jag var helt säker på att det var 18 men icke, 17.00 började träningen. Eftersom jag ändå var ombytt och på väg så blev det en tur själv! Kändes skit tråkigt när man är inställd på en tuff och hård träning.. jaja bara att tagga om tills på onsdag då!

Jag känner mig allmänt vimsig just nu, har inte koll på något och måste verkligen skriva upp allt i almanackan annars glöms det bort.. hum åldern eller bara mammavirrig?


Kamera torka idag så bjuder på en gammal bild!

 

Av Maja Larsson - 18 mars 2012 20:10

Då har vi äntligen landat i soffan, eller vi har ju iof latat oss hela fm då Milo var kvar hos mormor&morfar. Tycker att det är guld värt att kunna lämna bort honom ibland, både för min och Milos skull, där får han ju all uppmärksamhet och all fokus hela tiden, det funkar ju lixom inte så här hemma, jag måste ju laga mat, städa osv. Sen har jag så mycket att ordna här hemma, måste börja rensa källaren och alla garderober, vi samlar på oss så mycket skit och jag fattar inte varför vi sparar på allt. Måste bli bättre på att slänga.

Men vad jag har saknat honom, Jag skulle aldrig kunna vara borta längre än 1 dygn för jag saknar ihjäl mig, kan man göra de? :) Hihi

Vi har iaf varit på gammelmormors 80 års kalas idag (B. mormor) God mat och tårta blev de. Men en trött Milo fick vi med oss dit så han var varken nöjd eller glad speciellt länge. Jaja, man kan inte vara på topp jämt.

Imorrn ska vi umgås med fina Emilie&Cleo hela dagen, om inte Cleo fortfarande är sjuk. Håller tummarna att hon är frisk.

Söndagskramar från oss.


   

12

Av Maja Larsson - 18 mars 2012 11:28

Det blev som sagt nyktert för mig igår, (det är jag glad för, för jag kände mig lite bakfull när jag vaknade halv 11 imorse, och första tanken var då hur jag skulle mått ifall jag druckit? Ja, bra fråga :) ) Men lika trevligt var det ändå, vad gör lite alkohol när man är med några av bästa tjejerna? En mycket rolig kväll med skratt, charader, ölspel, "melodispel" och goda drinkar, ja alkoholfri för min del :) När sedan tjejerna skulle ut tog jag bilen hem och föll rakt i sängen, ingen karl, bebis eller hund hemma. Jag funderade på vägen hem hur konstigt det är att vi är 12 tjejer som hållt ihop ett bra tag nu (jag kom väl in i gänget när jag var 11 kanske? Rätta mig om jag har fel) och vi träffas inte allt för ofta men när vi väl träffas så är det som att vi ses dagligen. 12 olika personligheter, 12 olika viljor och 12 olika liv. Jaa, tänk att vi är så olika men ändå så lika.. 3 av oss har redan barn, 3 av oss bor i annan stad/land men ändå håller vi ihop i vått&torrt. Älskade tjejer,vad jag är glad att just ni kom in i mitt liv!

Bjuder på lite bilder från gårkvällen!


        

Av Maja Larsson - 17 mars 2012 15:47

Varit på fotbollsträning, lilleman är hos mormor&morfar, han sover där i natt. Så tomt utan honom, man saknar honom så mycket, redan när vi åkte därifrån fick jag ont i magen. Lilleplutt. Benny åkte precis, han ska på fest i hans gamla trakter, så kul för honom (han är en riktig hemmasittare annars, så kul att han gör något) :) Jag ska sätta fart för jag ska in till tjejerna, 3 av 12 har fyllt/fyller i mars så de blir lite kalas för dom. Dock ska jag vara nykter, kunde ha druckit nu men är inte alls sugen på det. Skönt att vakna upp pigg imorrn ! :)

Imorrn blir det 80 års kalas.


Kramar


 





Av Maja Larsson - 16 mars 2012 16:54

Att ha gåvagn är väl allt överskattat? Milo älskar iof sin gåvagn, fast han går så bra själv så är det lite roligt de där med gåvagn, men dammsugaren, korgen m leksaker, matstolen eller tvätthinken går minst lika bra :) Gullunge.

Vi har haft en mysig dag trots vägran att sova i soffan med mamma imorse. Öppna förskolan, 10 månaders fika och om en liten stund ska vi iväg på lekdate med finaste Cleo och hennes föräldrar. Hoppas ni också får en mysig fredagskväll.

Kramar


 


Av Maja Larsson - 16 mars 2012 09:00

Tänk att det redan gått 10 månader sen du kom till oss underbara du. Vad jag älskar att få se dig utvecklas varje dag, att få följa dig här i livet är det bästa som finns!


Milo kan/gör:  

* Sitter själv (4 månader)

* Ålar (4 3/4 månad)

* Kryper (6 månader)

* Reser sig med stöd (6 månader)

* Äter det mesta som mamma ger mig

* Har ett riktigt humör (fått mammas säger alla)

* Sover inte hela nätterna, men mamma är glad ändå :) (vaknar ca 1 gång och äter välling)

* Tycker om att läsa böcker o sjunga

* Älskar när man leker med honom på golvet

* Vet att han heter Milo (4-5månader)

* Har kommit på att han har en röst, testar den med att skrika högt :)

* Är en riktig busunge!

* Går med gåvagnen, matstolen, leksakslådan, bilen.. jaa det mesta som passar. (8månader)

* Står lull längre stunder. (8månader)

* Ställer sig numera upp själv utan stöd flera gånger per dag (9månader)

* Har tagit sina första steg, 7 jan och går numera lite varje dag. (9månader)

* Sover i sitt eget rum, stor kille :)

Uppdate:

*Somnar numera i sin egen säng (iaf när mamma nattar, pappa är fortfarande lite bekväm :) )

*Går hela tiden nu.

*Har fått 4 tänder (två innan och två nu)

*Fortfarande morgonpigg kille (trodde de skulle gå över men han kommer nog alltid vakna så tidigt)

*Säger mamma, pappa (sagt innan men nu säger han de ordentligt) titta, DA.

*Vet vad vovven, bollen, mamma, pappa är.

*Klättrar upp och ner för trappen utan några problem (måste skaffa grind nu)

*Dammsugaren, vitos matskålar, vattenkannan, tvdosorna, telefonerna och sladdar är bästa leksakerna just nu.


Fick idèen av Kristin som är mamma till en Milo att göra så här. Kul att se hur han växer och förändras :)

       

Av Maja Larsson - 15 mars 2012 18:30

Milo har börjat gilla bollar väldigt mycket nu de senaste dagarna. När jag och benny sparkade boll ute häromdagen satt han glatt i mormors famn och kikade på oss, skrattade högt och verkade njuta av den roliga underhållningen :) .. Och här inne har vi börjat kasta den mjuka bollen från IKEA till varann, Milo är så duktig på att både kasta och sparka bollen, kanske går pappans dröm i uppfyllelse? Hihi och ni som inte vet så är fotbollsproffs något pappan gärna vill att Milo ska bli :) .. vi får väl se..

Imorrn blir våran lilla plutt 10 MÅNADER, kan ni tänka er. Ojoj.


Slänger upp en bild på Milos favvo tjej just nu! Gammal bild dock, här är dom nog inte äldre är 3,4 månader. Gullungar.

 




Välkomna till mig. Mitt namn är Maja, jag är 25 år & bor en bit utanför Örebro tillsammans med min sambo Benny & våra barn Milo född 2011 & Lova 2014.
Här skriver jag om mitt liv som mamma och allt som hör vardagen till !

Mina hjärtan!

 

    

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards